Söndag..

Och min sista semesterdag.. Eller ja,egentligen var den igår,eftersom jag börjar jobba klockan fyra i eftermiddag. Ska faktiskt bli ganska skönt o börja jobba igen.. Fast idag hade jag faktiskt gärna varit ledig! Har ont i huvudet,fryser o känner mej små hängig.. Sovit dåligt har jag gjort också, men fick faktiskt sova till halvtio imorse.. Skönt! Sen åt jag jordgubbar o havrefras till frukost.. Mumma de ju! Jag älskar jordgubbar, det är nåt utav det bästa med somrarna. För övrigt så känns det verkligen som att sommaren är slut. Det är trist, och det här har nog varit den sämsta sommaren på länge.. Eller? Ingen riktig värme,o så massa annat.. Men,men.. Nu kommer hösten,o jag hoppas den blir mysig.. Älskar när det är mörkt på kvällarna, o man kan tända massa ljus o bara ligga inne o mysa på kvällarna.. Det är faktiskt underbart! Älskar dock sommaren också, när den är bra.

Igår kom min mamma hit, vi fikade o hade de mysigt....Försökte sätta upp en hylla,men det gick sådär,om man säjer så.. Men nu sitter det iaf en uppe på Lowas rum.. Ska försöka skruva ihop en hylla till hennes rum också,eller ja snarare en byrå kanske det är? Mamma ska iaf komma idag också, det gillar vi.. :)

Näe,nu ska jag knata över till Jens o Bella o låna borrmaskin,så man får upp den andra hyllan också!

PH



Era tankar..
Postat av: Jessica

sv: Näe de e inge vidare. Hoppas du klara dig undan. Jag ha typ där oxå lr längst ner i ryggen. Jo vi trivs jätte bra. Ha alltid gillat frösön. Hoppas de komma gå bra och jobba ikväll=)

Kram

2008-08-10 @ 20:48:45
URL: http://mammz.blogg.se/
Postat av: Jimmy

Min sista semesterdag också. Ska bli skönt och börja jobba igen ;) Trivs bra i lägenheten?

2008-08-10 @ 22:35:14
Postat av: Angelica

Tjena..:) Hur går de med flyttandet??? jag får komma och hälpa er med byrån någon dag..*:)kram

2008-08-11 @ 17:10:29

Dina tankar:

Vem är jag:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

Min Blogg:

Det här vill jag säja.. :):

Trackback
RSS 2.0