frusterad..

ja, jag är nog lite frusterad? tror jag iaf.. fast jag är nog mest deprimerad.. det är tragiskt.  Varför vet jag inte..
Men sen känner jag  mej liksom så ensam ibland,eller ja allt oftare faktiskt. Varför är det så?
Sen måste jag erkänna att jag är riktig avundsjuk,på alla som har någon o dela familjelivet och vardagen med.. O då ere absolut inte så att jag vill ha nån karl,det är inte det.. Är mer avundsjuk på er som faktiskt har någon o dela föräldraskapet med, någon som man kan dela glädjen o det jobbiga med,någon som kan hämta o lämna på dagis, ta jobbiga bråk,bada,ta ansvar, natta, o bara vara en förälder helt enkelt.
 Ni som har en närvarande pappa/mamma åt era barn, ni ska verkligen vara lyckliga. Och som pappa/mamma behöver det ju faktiskt inte betyda att det måste vara barnets biologiska förälder..
 Menar inte heller att jag är olycklig. Absolut inte. Jag älskar Lowa mer än allt,och skulle aldrig klara en dag utan henne,hon är det bästa som någonsin hänt mej.. Men ibland vore det så skönt,att ha någon och dela allt med. Om så bara för en stund..

dessutom har jag ångest, en jävla ångest över "vad jag ska göra med mitt liv". Alla dessa val,och olika vägskäl. Jag blir tokig.. På riktigt alltså. Vad vill jag bli när jag blir stor,egentligen? Till hösten ska jag iaf göra ett nytt försök o bli klar uska. Det är alltid nåt, då har jag åtminstone nåt o "falla" tillbaka på. Och det är ju bra..

Idag har jag iaf varit Ledig! Riktigt skönt,efter en jobbar helg,o ett grispass på 14timmar igår.. O Lowa var så duktig på jobbet igår,o inge gnäll alls..
Min duktiga tjej!
Idag har vi iaf bara njutit av ledigheten, legat i sängen halva dagen..O sen va vi till Jänet och hälsade på henne o kattungarna.. Mkt trevligt! :) O sen blev vi utbjuden på mat av Sandra.. Också mkt trevligt..
Tack o bock! :)

Nu väntar sängen,för imorn vankas jobb,again! O på torsdag ska jag försöka ta mej iväg o rida innan jobbet.. Det ska bli kanonkul!
Avkopplande!

PH

Era tankar..
Postat av: Sandra

Tack själv för att ni ville följa med:) Ja jag vet, visst är det jobbigt.... Men vi får se det så, att vi är jäkla bra föräldrar som klarar alla dessa bitar ensamma!!! Men som sagt hade varit underbart att haft någon att dela allt med....Puss och God Natt!

2008-07-22 @ 23:03:29
URL: http://lillis85.blogg.se/

Dina tankar:

Vem är jag:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

Min Blogg:

Det här vill jag säja.. :):

Trackback
RSS 2.0