Ledsen..

Jag hatar att se Lowa ledsen. Det gör så ont,o se henne sakna någon så mkt,att hon är helt förtvivlade och bara gråter.. Det för verkligen ont, det är knäckande. Att hon sen får för sej att jag också ska "försvinna" så hon inte törs somna om kvällarna. Det gör nästan ännu ondare. Jag vet inte riktigt vad jag ska göra? Jag tröstar o kramar,håller om o talar om att mamma inte ska försvinna. Talar om hur mycket jag älskar henne,och att jag alltid kommer att vara kvar... Hon bara gråter,och jag får kämpa för att hålla min gråt borta medans hon är vaken.                                  
Älskade barn.
Vad ska man göra,egentligen?







Igår grillade vi på Stensgården, de va trevligt,och gott! Va kvar en stund o surrade lite strunt innan vi for hem.. Najs! Efter att jag äntligen lyckats få lilla hjärtat o somna,tog jag o bröt ihop en stund innan jag fick nå ryck o började röja i sovrummet.. Idag måste nog rycket fortsätta o jag måste röja resten av lägenheten. Theres o hennes karl skulle komma på en liten visit sen, de blir trevligt! Ikväll väntar kanske lite födelsedagsfirande.. Får se hur det blir.. Jag är laddad,eller ja.. var iaf..

Ibland räcker det med bara lite sällskap,för att man ska må bättre.

Fridens!

Grattis till Pepps på födelsedan då! :)

Era tankar..
Postat av: Sandra

Oh lilla tösabiten då!!!! Är så fruktansvärt hemskt, men vad ska man göra, det som du gör är nog det ända man kan göra åt saken och hoppas på att det ska gå över! Är stolt över dig Joanna som klarar av detta fast det är svårt!!!

Love

2008-07-12 @ 16:26:30
URL: http://lillis85.blogg.se/

Dina tankar:

Vem är jag:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

Min Blogg:

Det här vill jag säja.. :):

Trackback
RSS 2.0