gillar du läskiga filmer?

det har lowa frågat oss ikväll.. Vart får barn allt ifrån?? Hon är så söt..

Har ju som sagt jobbat ikväll,o det gick la fint de..utan större missöden.. haha! Va in till Mikael och Sofie när jag hade rast också, fick mej lite sallad, och tårta förstås! ;)  Inte helt fel de inte.. :)
Sen flöt kvällen på rätt lugnt,till typ halv sju,då blev de lite kaos.. Så ikväll blev de övertid.. Men vad gör det med storhelgstillägg o allt.. ;) Var förbi hos mormor min också o hämtade en norsk folkdräkt,som både jag,mamma o syster haft när vi var små.. Tänkte Lowis skulle få ha den imorn! Hon kommer som vanligt att vara sötast!  :) Kom hem till ett barn som vägrade sova, en lika tjurig Tina som vägrade att barnet skulle vara vaken, o en halvsovande Pepps på soffan! Surrade lite strunt innan dom for..

Pratade med min kära vännina Linnèa tidigare ikväll.. och jag kom fram till en sak. Eller näe,de gjorde jag inte heller.. Men vad gör man när man verkligen inte tål en annan människa, och den människan umgås väldigt frenetiskt med en sina bästa kompisar? Det är ju bara så att vissa människor älskar man, andra gillar man, en del accepterar man helt enkelt bara att dom finns,utan att tycka nåt speciellt,  och sen finns ju den här gruppen med folk som man absolut inte tål. Ska man då låtsas som absolut ingenting och bara ignorera eller? Jag tycker sånt där är svårt. Jätte svårt faktiskt. Vad gör man? Speciellt svårt blir det ju när det är en nära vän som har den där plågan som en böld i arsle! hrmm.. aja,det återstår helt enkelt o fundera på.. Måste kanske ringa Linnèa o höra om hu kommit fram till nån lösning..haha.. :)

Näe, nu väntar sängen..o imorn vankas det jobb från 7-13.30 innan de blir nå midsommarfirande för min del!

NattiNatt!

         

Era tankar..
Postat av: matilda

hej=)såg att du frågat linda om nattis,det är samma dagis som eliaz går på..det på campus..

det är ett vanligt dagis fast de är öppet på kvällar&helger !

Kram matilda =)

2008-06-20 @ 16:58:19
Postat av: Linda

Hej hej!

Nattis är öppet "dygnet runt", närsom helst föräldern behöver det. Det är dagis till 16.30 o efter det "nattis". Det är verkligen jätte bra o mysigt på kvällarna, vi brukar gå på Jamtli o hitta på roliga saker:) Ha de bra o trevlig helg:)

2008-06-21 @ 13:40:16
URL: http://bbsbrud.blogspot.com
Postat av: Anna

Kikar in.. Vilken gullunge du har ;-)

2008-06-21 @ 18:00:28
URL: http://windyroads.blogg.se/
Postat av: Sandra

Haha ja du hur kommer de små liven på sånna saker....? Lowa blev jätte fin när du klippt luggen:) Hon är ju fin alltid ändå:) Mysigt det var att ha haft henne här inatt:) Puss

2008-06-22 @ 11:29:05
URL: http://lillis85.blogg.se/

Dina tankar:

Vem är jag:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

Min Blogg:

Det här vill jag säja.. :):

Trackback
RSS 2.0