Söndag?

jag vet, det är Måndag idag, fast jag har Söndag i mitt huvud! Haha.. :) Helgen då?! Jobbade ju som sagt var på Midsommarafton, slutade i bra tid.. O mötte upp lilla Hjärtat som var så fiin.. Angelica hade gjort en jätte fin krans också.. :) Var på lekparken o dansa runt stången o gjorde lite sånt! Sen hem o bytte om, innan vi for till Pappa på middag, sill o nubbe först,o sen massa grillat o gott! Blev en lugn kväll.. På midsommardagen var vi först o kikade på lite skoteråkning på vattnet.. Alltid lika kul o se dom sänka.. ;) Sen blev de bilbingo i Häggenås med Tommy o Linda.. Trevligt, men ingen vinst! Hann med en tur till Fröjdholmen också,innan jag tog o somna.. Upp på söndagen,o till pappa som fyllde år.. FIkade lite gott där,o sen iväg o jobba igen.. Stressigt som tusan på jobbet till och från. Slutade tio, hem o la oss,kikade lite på tv i sängen,o surrade o rätt som de va sov jag visst.. Mitt i nån disskussion, men de bjuder vi på.. Var liite mera trött då jag.. Haha! O idag har vi inte gjort allt för många knop.. Håller på o städar o tvättar lite nu jag.. Tänkte faktiskt sätta igång en till maskin,innan jag gör kväll.. ;) Jo,just jag.. Vi har varit till Jänet en sväng också, kom mitt uppi kattungsfödningen.. Små missarna, så söta så!
 Snart kommer Emma hem också, i natt nån gång kommer hon hit! O jag har lovat fika! O sen lär det bli en massa surr,innan vi somnar.. Mys! O Lowa kommer verkligen o bli överlycklig när Moster är här imorn bitti! :)

Näe,nu ska jag fortsätta med städningen o tvättningen,så de ser okej ut när söstra kommer.. :)
Avslutar med en bild på Midsommarfin Lowis!


Era tankar..
Postat av: M a m m a . J e s s i c a

Varsegod :) KRam

2008-06-23 @ 22:17:34
URL: http://jyees89.blogg.se/
Postat av: j

nej va söt! :D

Gå gärna in på min blogg och hissa eller dissa gucci väskan. Och imorgon ska jag skriva vad jag tyckte om Sex And The City filmen! :D

2008-06-23 @ 22:21:55
URL: http://lipglossgirl.se
Postat av: Mickis

va söt hon är :P

2008-06-23 @ 22:32:44
URL: http://mikaeyla.blogg.se/
Postat av: linnea

Gud vad söt hon är!! =)

2008-06-24 @ 14:40:06
URL: http://lovisasmamma.blogg.se/
Postat av: Madeleine

Måste ha varit sötaste flickan på midsommar:)

2008-07-14 @ 18:44:59

Dina tankar:

Vem är jag:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

Min Blogg:

Det här vill jag säja.. :):

Trackback
RSS 2.0