ojoj..

det liksom bara snurrar i mitt huvud, medicin,jobb,psykologi,jobb,lowa,jobb,mamma,jobb,omvårdnad,jobb,pappa,jobb,syster,jobb,mänk, och vänner..för att inte tala om etik och socialomsorg.. Allting bara snurrar uppe i huvudet. Som värsta centrifugen.
Har suttit o pluggat tills nu. Är trött, känner inte för o kliva upp halv sex imorn ( oj,ursäkta, idag! ) o göra klart ytterliggare uppgifter. Känner faktiskt för att inte kliva upp alls.

Jag är lite glad förresten, mina underbar härliga vantar låg visst hemma hos mamma, och numer är dom hos meej! Ordningen återställd. Någorlunda.

Jag och Susanne åt soppa på mitt o Göllets fik idag, det va super gott! Faktiskt, jag var skeptisk till en början.. Sen genomled vi sveriges segaste lektion, ever.

Efter nästansomna lektionen for jag hem till mamsen, där Lowis redan var, och blev bjuden på middag.. Tacos, inte helt fel! Sen blev det en himla massa pluggande även där.. Kul att man hinner göra nånting annat,nångång!?!
Som sagt, jag är osocial.
Så om jag inte:
svarar när ni ringer,eller smsar
trycker upptaget
inte hör av mej
osv, osv..

Så är jag inte arg,sur eller nånting sånt!
Meeen,jag har bara inte riktigt tid just nu. Jag är ledsen.


PussHeej o GoNatt!



Era tankar..
Postat av: Karro

I know that feeling.. Man vill så gärna göra något men man varken hinner eller orkar. När alla måsten är gjorda och allt plugg avklarat är jag så trött och slut i huvudet så det enda jag orkar göra är sova!

Kram

2008-11-13 @ 07:29:59
URL: http://scrabbed.blogg.se/
Postat av: Tina

Håller du på och är otrogen på vårt fik?

Det var nog det värsta jag hört på länge!!!

Nog för att Suss är härlig, men HALLÅ?

2008-11-13 @ 12:29:39
URL: http://tiinawiina.blogspot.com

Dina tankar:

Vem är jag:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

Min Blogg:

Det här vill jag säja.. :):

Trackback
RSS 2.0