Onsdags morgon.. ;)

klockan är inte ens åtta,o jag har faktiskt varit vaken sen över en timme?! Inte dåligt, o då är inte ens lowis hemma.. hon har sovit hos victor o angelica, eftersom jag jobbade igår kväll! Tusen tack, guldvärt! Sovit lustigt inatt, somnade på soffan igår när vi såg Zohan nånting, kan den ha hetat så!? Rolig var den iaf,men jag blev lite sliten.. Men vem va inte tvärpigg när man väl låg i sängen då? Så tyypiskt. Lyckades efter många om o men faktiskt somna, blev väckt,somna om, blev väckt,klev upp o frös.

Idag vankas skola, BVC o lunch med min mama.. Det ska bli trevligt..

Har haft jordens bloggtorka på slutet, vet inte riktigt varför.. Men har liksom saknat motivation till o skriva.. Har kanske inte haft så mkt o skriva heller.. :) O de har inte hänt så himla mkt på slutet heller, jobbat,ätit,sovit,pluggat,tillbringat ett par timmar på sjukhuset osv.. Har dessutom varit duktig o sett till o fått omlagt till vinterdäck! I tid,för ovanlighetens skull! Sen har jag dessutom varit ännu duktigt o åtminstone försökt lära mej dom här nya motorvärmarstolparnas timer!
Skitgrejer är allt jag har o säja!

näe, undra om jag ska ta o äta den där äggmackan jag suktat efter sen igår,o eventuellt göra nåt åt mitt hår!? För tillfället ser det verkligen ut som jag fått världens elchock. Ser ut som ett troll, på riktigt!
 Snart börjar skolan också..bråttom,bråttom!

PussHeej!


Era tankar..
Postat av: Åsa

Hahaa jaa dessa jävla motorvärmarstolpar!

2008-11-05 @ 10:46:05
URL: http://frendin87.blogg.se/
Postat av: Anonym

jo jag vet ;D läs texten ovanför så står det att jag skrivit fel. hehe.

2008-11-05 @ 20:43:05
URL: http://jyees89.blogg.se/

Dina tankar:

Vem är jag:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

Min Blogg:

Det här vill jag säja.. :):

Trackback
RSS 2.0