*

har ingen bra rubrik idag, har egentligen inget vettigt alls att skriva heller! O de är över en vecka sen jag skrev.. har inte riktigt haft nån motivation, har en sån där svacka igen. Och dessutom ruskigt ont i magen, o konstant jätte trött typ! Har somnat före nio,hela veckan.. det tar på krafterna o plugga?! Det trodde jag aldrig, kan iofs va pluggning,i kombination med jobb o små barn,som gör att man blir extra trött? tycker det är roligt o gå i skolan igen faktiskt! ;)
Det känns liksom inte så jobbigt o sätta sej med läxor..

Veckan som gått då.. Har inte gjort så mkt alls, hängde med Göllet i fredas, <3 rännde runt lite o så.. Sen kikade vi på nån gammal film,åt lite gott,o bara låg o slöade i soffan,innan hon började sin resa till Spanien! Är inte ett dugg avis, jag lovar.. ;) Blev inge åre i helgen, va dock till Krokom o handlade lite kläder till moi, 3 par jeans faktiskt.. :) Va ju o inhandla en helt ny garderob(nästan iaf) till Lowis i torsdags, det behövdes!
Fick lite sällskap en stund i lördas kväll,kikade lite på film o surra.. Sen i söndas, så kom Anna o kidsen förbi, satt ute o surrade o drack kaffe/te i nån timme.. O ungarna lekte, Sandra o Belliz va också med.. Trevligt! :) Sen for jag o Lowis o hälsade på syster,i hennes nya lägenhet,,mysigt! åt bulle o drack saft som Lowa hade beställt.. :) Sen for vi hem,o gick över till Sandra o firade Belliz som fyllde 3 år! Gjorde pastasallad till middag! Mumma! :) Sen somnade Lowis,o till slut somnade jag också,med trevligt sällskap!

I måndas jobbade jag 7-17, o va på skolan o hade kursstart i Medicinsk grundkurs,under lunchen.. Det kallas effektivitet,och  planering! ;)
I tisdags for jag o Jänet upp till Åre en  sväng.. Kanonmysigt! Qualitytime, på riktigt.. Mysigt o åka lite bil o bara surra, det var ungefär vad vi gjorde, va in i två affärer också,eller om det var tre kanske.. ;)

Igår hade vi kursstart i psykologi. Det kändes bra.. Tror det kommer o bli en rolig kurs! Lunch dejtade mamma,på sushibaren vid busstorget, det var riktigt gott,o trevligt.. Mysigt ställe det där, hade aldrig varit där innan! Tack mamma. Gick runt lite o kikade efter en ny almanacka/kalender men hittade de inge bra,inte ens på kontorsvaruhuset! Så jag ledsnade,for på coop, o hittade en där,samt handlade hem lite annat nödvändigt! Skönt med en ny almanacka,min förra va så stor,ful o otymplig! Nu hag jag en liten,söt rosa sak! Hittade en litet,litet pennskrin också, perfekt för moi!


Annars så är jag som sagt i en svacka igen,det tycker jag inte om.. Annars så gillar jag hösten,förutom att det börjar bli kallt, Och mina leder värker,sjukt mkt.. Fingrarna har inte börjat riktigt än, men nacken. Amputera bort den,kanske? Ja,tack!
Äh,jag orkar inte klaga, känner inte ens för o gnälla nånting..
 
Hittade iaf en bild på mej o en galen norsk gutt från i somras då jag skulle upp o flyga! Jag ser livrädd ut, men det var sjuukt roligt! Så jag tänkte dela med mej.. Haha! :)


Kul hade jag! ( även om minen på detta kort,visar nåt helt annat.. :)


Puss Heej!


Era tankar..

Dina tankar:

Vem är jag:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

Min Blogg:

Det här vill jag säja.. :):

Trackback
RSS 2.0