* Psykologi

Betyder läran om själen!

Har suttit här i flera jävla timmar nu, med en endast psykologi uppgift. Personlighetspsykologi.. Det skulle väl gå snabbt o lätt.. Jo hej du, vilken jäävla nit.
Vad anser du har format din personlighet?
 Ta upp sådana egenskaper hos dig själv som du uppfattar som ärftliga och sådana som du tror är effekter av hur du uppfostrats. Ta också med några viktiga episoder och erfarenheter som påverkat dej att bli den du är.

Jag trodde det här skulle bli lätt som sagt var, istället är det här nog den svåraste uppgift jag någonsin fått, alla kategorier.
Jag har gråtit,snorat,kliat mej i huvudet,druckt saft,tuggat tuggummi,gråtit igen, ringt mamma,druckt te,tit en macka, slitit mej i håret,gråtit ytterliggare. Och ändå är pappret fortarande tomt. 

Hur ska jag få den här uppgiften klar?
Jag orkar inte tänka nåt mer nu, klockan är alldeles för mkt,den här tiden ar jag ju sovit vanligtvis dom senaste kvällarna..
Ibland känns det som om jag är på väg in i nåt,med buller o bång. Nåt jag inte riktigt kan hantera. Och det skrämmer mej.

Gonatt!


Era tankar..
Postat av: Sofie

hmm, jag snodde en bok på skolan när jag gick socialisation å utveckling å livsvillkor allt vad kursen hette. den e iaf skitbra till sånt som du tydligen pluggar om nu. handlar mycket om "vad man har med sig i sin ryggsäck" och "varför man e som man e". hör av dig om du vill låna den... =)

2008-09-18 @ 22:55:05
URL: http://linasofiee.blogg.se/

Dina tankar:

Vem är jag:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

Min Blogg:

Det här vill jag säja.. :):

Trackback
RSS 2.0