Dag fem, och vi har kanonväder..

utan o klaga så överdrivet måste jag erkänna att det är bara såå himla tyypiskt att det är så fint väder just nu.. När jag är sängliggandes, o jag trots allt var uppe i fjällen förra veckan. Var var solen liksom?? Men vi hade det ju bra trots en frånvarande sol, och hur som helst så blir man faktiskt på bättre humör av solen, trots att man bara ligger inomhus. Så nått gott för den alltså med sej. :)
Idag ska min syster o Lowis på badet, vilket jag givetvis tycker är jätte roligt för Lowas skull. Men jag kan ändå inte låta bli att vara lite avundsjuk. Jag vill också hitta på saker med henne, åka ruschkanor o busa i vattnet med henne.. :(
Men huvudsaken är att Lowis får ha roligt, för jag märker på henne att hon tycker det är jätte jobbigt när jag är så här, hon ser att jag har ont,o svårt o röra mej osv.. Hon är jätte duktig o hjälpsam, samtidigt som hon ibland blir så ledsen. Jobbigt, jobbigt! Hon är så lillgammal o vuxen min lilla tjej!  <3

jaja, igår när jag hade som mest tråkigt o satt o bara glodde, så ringde jag min vän o vapendragare Majjsan aka Göllet. O då var hon på väg hit! :) Promenerandes.. det tyckte jag var kanonkul! :)
Så det var dagens första höjdpunkt!
 O sen ringde även mamma, o sa att hon skulle kika förbi.. ¨Vilket givetvis blev höjdpunkt två på dagen! Först trevligt besök o fika  av och med den bästaste, o sen trevligt besök av mamma.
Snälla mamma hjälpte mej o städa lite, dammsög,torkade golv o städade toan.. Tack mamma! <3
Jag o min kära syster ordnade lite middag.. Sill o Perer.. Aldrig helt fel!
Efter allt stök o allt uppesittande o småstående igår, så stupade jag i säng 18.35 o tog mej sen inte upp nåt mer! Men,men.. :)

Idag känns det faktiskt något bättre i mitt högra knä.. det värker liksom inte hela tiden längre, o jag kan stödja mer o mer på det! :) Det vänstra knät är dock i lite sämre skick.. Betydligt ondare,lite blåare o varmare. Inte coolt. För att inte tala om foten. Tror jag kanske överansträngde det lite igår.. aja, det vänder säkert!

Torsdag idag förresten,o snart helg!
På lördag fyller min väninnan Anna 20, i år igen.. ;) O jag hoppas vi kan ta oss dit o gratta henne.. Funderar på vem jag ska lura med mej.. ;)
Önskar innerligt att jag är ännu bättre i höger knät till helgen, så man kanske kan ta sej ut lite.. Om så bara en stund!

näe, nu ska jag försöka sätta mej med skolböckerna en stund.. Ambitiöst va!? :)

avslutar med lite gamla bilder jag hittat igen, från jul o tidigare i vinter.. ;)


   
    

   

   

   


   
 
  

  


PussHeej!



Era tankar..
Postat av: Sofia

Klart att du kommer klara av att åka till Anna, bara tankekraften finns där så..

men du, har du inte fått några värktabletter?? nått annat än alvedon..!!!



Krya på dig

2009-03-12 @ 14:28:35
URL: http://vallenfamiljen.blogg.se/
Postat av: Emma

schysst att du lagger upp bilder pa mig dar jag har flunsan....

2009-03-12 @ 19:31:30
URL: http://oneverybodyslips.blogg.se/

Dina tankar:

Vem är jag:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

Min Blogg:

Det här vill jag säja.. :):

Trackback
RSS 2.0