på väg..

Ja, har varit på väg o skriva jätte länge nu verkligen.. eller ja, typ. Har liksom inte haft någon motivation till o skriva alls.. Eller har väl egentligen inte haft någon motivation alls till nästan nånting.  Dels för att det känns som om det är hundra tusen saker o göra precis hela tiden. Framförallt i skolan då, eftersom jag fortfarande inte kan jobba..vilket bara det nästan drivetr mej till vansinne!  Hur klarar folk av att inte jobba!?
Å sen skolan då, den är ju också magsårsframkallande. Mest upplägget, visa lärare o hur dom sköter saker o ting. MAn blir så matt,arg o förbannad rent av. Men det är en hel annan historia. Jag tycker om skolan ändå, har så sjukt sköna klasskompisar så det är alltid kul o gå dit.. Det är skönt! Man blir på bra humör, o alla stöttar o peppar alla. Det är verkligen guld värt.. :)

annars då? så har det väl inte gjorts så överdrivet mkt..
Lowa var i Åre förra helgen o mådde gott.. Min lilla prinsessa som har blivit så stor! Världens goaste o mysigaste lilla tös. Mitt hjärta. <3
Jag,Sessilurven o Klejra va på utställning på f4 förra lördagen också ja.. Det var roligt o lillvoffas var såå duktig! Så då blev jag givetvis stolt som en tupp! :)
Hann med o ha en riktigt mysig tjej/spel/vin/ost&kex kväll hos Jänet med dom bästa förra lördagen också.. Så mysigt. Såna kvällar behövs det verkligen mera av.. Såna kvällar som gör en glad ända in i magen o hjärtat.
Ibland kommer man på sej själv med att man verkligen inser hur underbara vänner man har.
Alla mina flickor är guld värda. <3
o va skulle jag ta mej till utan  mitt järngäng?
hade ju en liten spontan vinkväll här för några veckor sen också.. också jätte mysigt!:)
har hunnit med o suttit i solen i storhogna en dag i veckan också. Vi passade helt enkelt på att skolka lite,när vädret var som bäst. Vi behövde det helt enkelt.
Har hunnit varit på hudvårdsparty hos min vän och vapendragare också, det var trevligt.. Men med en försäljare som faktiskt var en utav dom jobbigaste människorna jag någonsin träffat.. o just ja, konsulent heter det ju på säljspråk! Aja, hur som helst va hu jobbig. O påflugen, darling hit o darling dit.. O gumman, o hjärtat osv.. Bla bla.. Sånt man liksom bara vill kräkas på.Faktiskt. Skitsamma, fick ju träffa massa annat trevligt folk! :)
Har hunnit varit en sväng till krokomsporten med min partner in crime,Suss.. o lyckade hitta ett par as schyssta bralls, som råkade bli mina.
Har ätit supergo smörgåstårta som GullFian Johanna bakat!
Har även börjat köra lite bil.. Vilken frihet!

ja,som ni läser så händer de inte så mkt spännande alls just nu..
är i en klassisk svacka. Osocialare än vanligt, bitter, irriterad, disträ o allmänt knepig helt enkelt. Meen va göra? De går nog till sej.. Just nu önskar jag dock bara att jag kunde sova om nätterna. Tätt följt av att jag vill kunna röra mej som folk snart igen. För det är också psykiskt knäckande.

näe, nu ska det verkligen försökas sovas här på min gata..

Natt!


Era tankar..

Dina tankar:

Vem är jag:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

Min Blogg:

Det här vill jag säja.. :):

Trackback
RSS 2.0