Lilly! :)

I Lördags fyllde min BFF,världens bästaste Tina 25 år! Grattis till henne, men något som är ännu större ( sorry Tina;) är att våran fina vän Jänet och hennes Christoffer äntligen fick sin efterlängtade bebis! En liten Lilly blev det! Söt som socker,och jag grät när jag fick mmset. Åååh vad glad jag är för deras skull!
Stort Grattis till dom!:)

Annars så.. Fäviken har varit, o där tillbringade vi helgen i husvagnen. Mycket trevligt!

Stråket var också nice, var ut på onsdagen! Hade riktigt ruskigt roligt, o jag körde!=)

Har varit ner till Härjedalen en tur också, hälsat på i Noggas stuga,o varit på flygdag på Hedlanda. Det var trevligt!

Myst på med min älskade lilla familj, hunnit med en hel del mys med goa vänner också. Det gillar jag! Jag har världens bästa flickor i mitt liv. Dom är underbara.

Tjorvar på o jäävlas med försäkringskassan. Jag blir så jävla trött. Det är så tröttsamt,och suger så mycket energi. Känns som att jag skulle vilja lägga min energi på mycket annat. Eller jag behöver lägga min energi på andra saker.

Har börjat jobba lite nu också, det är roligt. Är på Scandic och städar. Roligt o göra nånting annat.


annars så har jag så mycket tankar och funderingar som snurrar i mitt huvud. Kan inte riktigt sätta ord på dom heller.
Det känns som jag börjar få ordning på mitt liv,inte för att det är någon större skillnad mot förr. Men det känns bra iaf. Jag trivs ganska bra med tillvaron, har en fin familj som jag älskar.
Och tillsammans ska och kan vi klara allt.
Livet känns hoppfullt! :)

I kväll ska jag hämta min älskade,vackra lillasyster på flyget! Så roligt, att få rå om henne och ha henne här några dagar! Lowa kommer bli överlycklig! :)

På måndag börjar Lowa skolan förresten,hajar ni!?
Helt sjukt!!

Och hon är så stor,min lilla tjej!

Hon har en ny hobby, hon har blivit helt galen i o köra fyrhjuling! Vi hade lånat en i helgen, och som hon körde. Hela dagarna,o fullt ös! haha,så roligt o se henne ha så roligt!:)

Vi hade främmande av Lena och Liam i Söndags också, sjukt trevligt! Så länge sen vi umgicks, och jag blev så glad när Lena ringde och frågade om dom fick komma och hälsa på. Blev alldeles varm i hjärtat.
Hon är en utav min äldsta och bästa vänner,och en sån som alltid funnits vid min sida,oavsett vad! Det spelar ingen roll hur långt emellan man ses eller nånting,så är allt ändå alltid som vanligt.
Sånt är så härligt,och såna vänner är sällsynta.
Diamanter,som alltid finns i mitt hjärta.


PussHeej!


Era tankar..

Dina tankar:

Vem är jag:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

Min Blogg:

Det här vill jag säja.. :):

Trackback
RSS 2.0