Politik?

ja,det här med politik? Snart är det alltså val igen. O jag är så sjukt oinsatt i allt vad politik heter. Jag har ingen aning om nånting känner jag?
Fredrik Reinfeldt som stadsminister just nu.. jaha? Är Mona Sahlin bättre alltså?
Jag har helt ärligt ingen aning.

Jag vet av erfarenhet att det är fullt ut skitsvårt o vara sjukskriven i dagens läge, jag har varit sjukskriven helt sen maj/juni någongång, har inte fått ett öre i sjukpenning än.. Det är alltså tre månader utan någon som helst inkomst. Eller ja, barnbidrag och underhåll får jag ju. Vilket ger en månadsinkomst på 2323:- Det täcker ju alltså inte ens halva våran boende kostnad. Det är sjukt.
Vi hade aldrig överlevt om inte Jesper jobbat så mycket som han gjort,och kört mycket Norge.
Sen vill jag absolut inte leva på han. Jag vill tjäna mina egna pengar,och kunna försörja mej själv.

Så för mej är det ju katastrof med Moderaterna som ledare, min kära sambo däremot,som har jobbat mycket,och tjänat helt okej, gynnas ju givetvis!

Men alltså,jag känner att jag är alldeles för dåligt insatt för att ens kunna ha några åsikter. Jag tror jag måste börja plugga på lite politik. Bilda mej en uppfattning, för i dagens läge skulle jag till o med kunna röstaSverigeDemokraterna. För helt ärligt, av det lilla jag vet, sett,läst eller hört, så har till och med dom en del vettiga tankar och ideèr. Faktiskt, och det står jag för.
Jag är absolut inte rasist eller nånting sånt..
Men är det inte väldigt konstigt att vi bara tar in mer o mer invandrare, när vi inte ens kan ta hand om dom vi redan tagit hit? Näe,vi lägger dom på hög istället. Det tycker jag är vansinnigt!

O hur ska dom någonsin kunna komma in i samhället? När vi sätter allihop,på samma ställe. Så dom enda dom ser och träffar är varandra.
Hur ska dom kunna få jobb,när det först och främst redan finns alldeles för lite jobb. Och dom inte lär sej språket. Och dessutom duger inte deras utbildningar? Så en högt utbildad specialist sjuksköterska från något annat land inte får arbeta som det här, utan tvingas bli anställd som vårdbiträde. När sjukvården skriker efter utbildat folk?
Det är så jävla vansinnigt så det liknar ingenting!

Jag bli alldeles matt.

Vad tänker du rösta på? O hur tänker du då?


Era tankar..

Dina tankar:

Vem är jag:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

Min Blogg:

Det här vill jag säja.. :):

Trackback
RSS 2.0