jajust..

är less, eller rättare sagt fullt ut skit less. idag var vi uppe med tuppen,fick de vi skulle gjort, mer eller mindre iaf. Fick panik hos läkarn,så de gick inte att göra undersökningen, men han lugnade mej o tröstade mej med att det räckte med förra undersökningen. Resultatet kan knappast bli sämre ändå,känns det som.
Men allvarligt? Vem vill ha nålar nedstuckna 1,5-2 cm rakt in i musklerna? Pax INTE! Tycker mina vanliga sprutor kan göra ont ibland,och dom tar man i magen (baara massa lös skinn,o fett) o dom är 5mm.. Det är en jäävla skillnad.
Jag är för tusan nålrädd.
Fibromyalgi och Neuropati.
 Jaa, jag förstår lika lite som alla andra. Fibromyalgin visste jag om. Neurpati känns sådär, låter otäckt och dåligt. Är väl inte så farligt,egentligen. Tror jag? Om det inte blir värre, o det tänkte jag inte tillåta. Men det är nog så plågsamt redan. Man skulle kunna säja att det är som diskbråck mellan nerverna. Myelinet som skyddar nerverna är skadat. Vilket på nåt vis gör att dom signalerar smärta och att det gör ooont. I princip hela tiden. Om jag inte är helt waaaisted. typ.
Meeen sa rooolen.

Vet inte riktigt om jag ska skratta eller gråta? Skratta känns ju sådär, men vet inte om det är nå bättre o gråta egentligen? Det gör jag ju så ofta ändå. Är imponerad över att min kära sambo står ut med mej.. Fast jag står ju ut me han,så de kanske jämkas på nå vis.. ;)

har fått ett par tofflor av min älskade sambo så här lite i förskott, mest bara för att kunna gå.. har ett ilsket skavsår sen förra helgen. Och min fot,och min kropp behöver inte det. Är i för dåligt skick för att de ska kunna läka bra. Skiiit diabetes! Skit kropp.

gaah. baaaah! Jag känner för att skrika rakt ut. Blire bättre då?

Trots att skrikaraktut-känslan är väldigt stor just nu.. så överväger jag o väcka min nååågot trötte andra hälft och kanske krypa till kojs!?

Jag ska ju hinna städa,tvätta,hänga tvätt,vika tvätt,klippa gräs,baka,köpa jordgubbar,garnera tårta och fylla år imorn.


Saknar min lillasyster så det gör ont. På riktigt.
Fyy vad jag önskar att vi kunde hälsa på henne, är så sjukt avundsjuk på mamma som är hos henne nu..


Kärlek till mina hjärtan, den lilla och den store! - Vill inte vara utan er en enda dag..

Kärlek till dom andra fina människorna också.



Visst är min syster o dotter rätt lika varann? Tycker de jag.. :)


Era tankar..

Dina tankar:

Vem är jag:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

Min Blogg:

Det här vill jag säja.. :):

Trackback
RSS 2.0