nattligt..

jag kan inte sova. dessutom såg jag en musjävel i köket när jag var ner o gjorde en kopp the, vilket inte direkt gör det lättare att somna.
Det känns allvarligt som om vi aldrig kommer bli fri dessa jävla möss. Wuuäk.
Vi har parasiter i vattnet också. Det är ju inte direkt något,som kan ha undgått någon. Än så länge har vi klarat oss. Helt otroligt för o vara jag! weeei!
Lowa var dock dålig i magen ikväll..men hon e ju laktosintolerant,så hennes mage ballar ju ur lite då o då. Blir det inge mer inatt,så räknar jag henne som parasitfri.

Roligt förresten att EN av TRETTIOFYRA stycken,faktiskt tog sej tid o skriva en kommentar.. Det tackar jag min Linda för! ♥
Hon är väl iofs en av dom få,som jag faktiskt känner bäst,o då vet hur dom firar jul, men ändå! :)

Lowa pratade nyss i sömnen förresten. Hon är så söt.
Min lilla trollonge. Hon är det finaste vi har.
Långhårig har hon blitt också, kanske måste låta henne besöka Jänet eller Tina för en liten klippning så här före jul.. O ju mer jag tänker på de, så kanske vi helt enkelt ska ta me hela familjen. Tror alla skulle må bra av en klippning före Jul..

Efter svängen in på byn,så bjöd Myran på mat..
Varma mackor, och champinjonstuvning till.. Men saatan ni så gott de va! Mumma!
När vi kom hem, pysslade jag på lite i sovrummet,bytte gardiner o dona.. Så nu är det riktigt mysigt! Blev dock inte klar, men bättre blev de iaf! Nu saknas bara min älskade sambo! ♥

Imorgon är tanken att jag ska på UPM, och sen till sjukgymnasten. Dumt av mej. Jag känner ju redan nu att jag inte kommer klara av sjukgymnasten efter UPMbesöket, eftersom det är första besöket sedan allt,och det är länge sedan jag var där redan för det. Tanken var ju att jag skulle vara där i torsdags, men då gick de ju inte.
Får försöka få tag på sjukgymnasten för o ändra tiden imorn bitti.
Måste försöka få tag på nån bra tandläkare också.


Sen ska ju jag o Lowa på utvecklingssamtal. Det ska bli jättespännande. Första gången Lowa ska vara med också, mest spännande o se hur hon är. Vad hon säjer,tycker,tänker osv.. :)
Jag vet att hon iaf kommer säja att hon vill ha svårare läsläxa! Haha, sötstruten.
Jag aldrig tidigare reflekterat över hur pass mycket kids på 6år "ska" kunna läsa.
Men efter första läsläxan kan jag ju konstatera att dom behöver nog inte kunna läsa. Mest känna till alfabetet typ.. Vilket gör att Lowa tycker läsläxan är skiit tråkig. För hon kan ju verkligen läsa.
Hon är faktiskt jävligt duktig på att läsa. Sådär så att man måste gömma telefon när man läser/skriver sms. Och att kika på amerikanska serier med text i tron om att hon inte fattar funkar inte längre,för hon hinner med o läsa alldeles för mkt!
Hon är helt enkelt jävligt duktig på att läsa. Och hon tycker det är så himla roligt. Hon läser ju mycket hemma, men vi har faktiskt aldrig "övat". O jag har heller aldrig tänkt tanken.. Mer tänkt att när hon börjar skolan lär hon sej säkert and so on...
Men Hon lärde sej alfabetet för några år sen,o sen har hon typ övat o lärt sej o läsa i smyg. Hon är riktigt duktig på att skriva också. Kanske blir naturligt om man läser mycket? Jag vet inte?
Nu har jag fått skrytit en massa om min läskunniga sexåring så här på kvällskvisten också! ;) Haha, Men jag är ju världens stoltaste mamma. Oavsett hurvida hon kan läsa eller ej. ♥


Ska baka imåra också är det tänkt.. Lussebullar,massor av kakor,vanliga bullar, o massa annat gott!
Så om någon har nåt bra recept får ni gärna hojta!;)
varför skriver jag ens så? Borde ju ha lärt mej att ni endå inte skriver.. :P


Sova lite kanske?


Era tankar..
Postat av: Linda

Jaha du.. varför har jag skrivit så för? Satt å fundera på nån bra anledning, men kom inte på nån :)

Vad duktig hon är! Tänk vad stor dom blivit.. helt sjukt! :)

Men en sak jag tycker är heelt b på Michelles skola är att dom till större delen bara leker, skit tråkigt eftersom Michelle VERKLIGEN vill LÄRA sig saker!

Men jag ska ringa å boka in ett möte tänkte jag å fråga vad dom egentligen gör, för frågar jag Michelle får jag bara höra om lek å jympa/bad, å dom borde ju göra nåt mer än de tycker man!

2010-11-30 @ 07:02:19
URL: http://joolinda.blogg.se/
Postat av: Ida

Mina "måste ha kakor" till jul är: Bruna bröd, dom finns i sju sorters kakor och är underbart juliga och goda! Själv har jag snöat in mig på boken Ernsts jul! där finns det kakor och pyssel så det räcker och blir över:-)

2010-11-30 @ 08:19:22
URL: http://idaa-idaaa.blogspot.com/
Postat av: Jessica

Hej :)

Nej det var nog ett tag sedan jag var in och läste din blogg också :)

Ser att du har kvar designen också :) Måste ju vart sjukt längesen jag gjorde den ;)



Ja med oss är allt bra :) Man fryser ju dock fast snart känns det som, men förutom det är det kanon :)

Hur är allt med er då? :)



Kram

2010-11-30 @ 08:40:53
URL: http://mammajessica.webblogg.se/
Postat av: Jessica

Hehe, ja du kan maila på [email protected]

Du kan maila bilder osv, och om du vill ha nån speciell färg och sånt :) Och inlogg, men du kan ju ändra lösenordet tillfälligt om du vill det ;p



Åh herregud vad tiden rinner iväg:) Ja Emilia började skolan förra året, känns ju konstigt att dom är så stora redan.



Hon är 7 år, hon fyllde 7 för några veckor sedan :) Så hon börjar bli stor :D



2010-11-30 @ 14:14:13
URL: http://mammajessica.webblogg.se/

Dina tankar:

Vem är jag:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

Min Blogg:

Det här vill jag säja.. :):

Trackback
RSS 2.0