sömnlös..

jag har inte sovit nästan någonting på typ två nätter, inatt somnade jag vid halv fyra. Natten till igår somnade jag vid fyra. Igår sov jag dock till tio iaf. Imorse klev jag upp strax före sju.
Tanken igår var att Lowa skulle på skolan idag, eftersom hon är ju faktiskt inte så sjuk. Egentligen inte sjuk alls, lite småsnorig bara,kanske va lite varm igår kväll.. Men hon har sovit så himla dåligt,precis som mej.
Och jag ser ingen riktig anledning med att hon då promt måste vara på skolan. Faktiskt, dumt kan tyckas. Men hon är faktiskt bara sex år, hon går i förskoleklass. Hon har alltså ingen skolplikt, än.  Det kommer hon däremot o ha nästkommande nio år. Så då tycker jag att hon kan få vara hemma o må gott emellanåt.  När möjligheten faktiskt finns,nu när jag är hemma..Jag är ju inte dum, jag vet ju att hon inte missar något speciellt. Därför gör jag som jag gör.
Idag blir det dock lite knöligt, eftersom jag ska vara hos läkaren klockan ett. Men tror Lowis får leka med Jens då..
Jag är förresten nervös. Så jävla nervös faktiskt, och jag önskar verkligen att Jesper var hemma,o kunde följa med mej. Och hålla min hand.
Vet egentligen inte varför jag är så nervös.
Men det är jag. Tror det är därför jag inte kunnat sova.
Inatt pratade jag iaf i telefon med syster några timmar,det var skönt. Det fick ångesten att lätta något.
Tina följer iaf med mej och håller handen idag. Hon får så lov o va Jespers stand in.
Det är också skönt. ♥

När jag tagit mej upp idag,o innan vi åker in till stan så måste jag ta tjuren vid hornen o gå ner i källaren. Och sätta på värmen. Allvarligt, inatt har jag praktiskt taget frysit ihjäl.
Hade tänkt försöka klara mej på o bara elda ett tag till. Men näe,de går faan inte. Speciellt inte om man inte är hemma hela dagarna. Igår var vi borta några timmar på kvällen, o bara de eldningsuppehållet gjorde ju att de va snorkallt. Åtminstone uppe i sovrummet.
idag åker värmen på.

Ikväll ska vi på ljusparty hos Myran, de blir mys. Ska höra med min bättre hälft om vi kanske kan beställa några goa dofter..  De borde han väl gå med på.. ;)
Lowisen får givetvis också haka på,o leka med Frida.. =)

näe,nu ska vi göra oss klara. Tänkte åka in till Mormor,för o umgås lite innan,o se om hon bjuder på frukost.. ;)

Klockan ett får ni väldigt gärna tänka lite extra på mej, och hålla tummarna.




Era tankar..
Postat av: Linda

13:01 Är klockan nu. Tänker på dig! :)

2010-11-23 @ 13:02:01
URL: http://[email protected]

Dina tankar:

Vem är jag:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

Min Blogg:

Det här vill jag säja.. :):

Trackback
RSS 2.0