möss,möss,MÖSS!

hela huset är invaderat av dessa äckliga,vidriga små djur! O jag får panik, jag grinar.. Min fobi för möss, är nästan lika stor som min sjuka tandläkarskräck! O ni som känner till min tandläkarskräck förstår då kanske huur illa det är..
Härom natten hörde jag möss i sovrummet! Jag grinar..äckliga ÄCKLIGA jävla djur!
Vi (läs jag) överväger starkt o skaffa en kattjävel,bara för att få bukt på det hela! Någon som jag känner har pratat om att man kan ta sprutor mot sin kattallergi.. Men jag minns inte vem det var? Är det Du? Ska googla de o kolla upp det.. Men sen är det ju faktiskt så,att jag (läs Vi) inte är så förtjusta i katter, och ingen av oss vill egentligen ha nån katt.
gaaah.
Huur ska vi göra?

O inte nog med att jag hörde mössen härom natten,så igår så var det fullt med mus lortar på diskbänken!
Wuuuuäk! Förstår ni vad vidrigt?
 O det hela stoppar inte där.. utan vad tror ni jag ser i stekpannan som står kvar på spisen..odiskade med lite fett i?? Joooo, miljarder små,små tassavtryck! Jag dör på riktigt. Såå jävla äckligt!
Nu funderar jag starkt på att använda stekpannan som fälla, o liksom gillra den! Fylla den med råttgift! Det borde väl funka??
Men då säjer min far att råttgift är inte bra,för tar nån katt en mus som ätit råttgift blir katten sjuk,o kan t.om dö o bla bla bla.. Men allvarligt, jag kanske låter elak..Men jag är faktiskt ingen kattmänniska. O skulle de råkes på o stryka med nån katt för att jag ska bli av me mössen,så må de faan va hänt.

Vidriga äckliga jäävla djur.


Era tankar..
Postat av: Marie

Fy faan va äckligt.. Tycker sjuukt synd om er! Huvva! Hoppas ni får bukt med dom.. De e väl många som använder råttgift, så jag tror inte att det gör så stor skillnad om ni oxå gör det =) Hellre en katt mindre än ha möss hemma..!

2010-10-12 @ 14:43:58
Postat av: Ida

Ja det var jag:-) Råkar veta att till exempel radiokändisen Lennart Hobring gör det, var femte år eller så...

Usch jag hatar råttor och möss och allt vad det är, såå äckligt!!! Själv har jag varit ,med och dödat råttor med krocketklubba, gräsklippare och järnspett! Då kanske råttgift eller katt lättare....Lycka till!!

2010-10-12 @ 20:11:40
URL: http://idaa-idaaa.blogspot.com/
Postat av: Karro

Man kan ju ta sprutor mot andra allergier så då borde man ju kunna ta sprutor mot kattallergi. Jag har precis varit med och vaccinerat en kille mot getingar. Same same liksom ; ) Kram

2010-10-13 @ 12:37:51
URL: http://scrabbed.blogg.se/

Dina tankar:

Vem är jag:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

Min Blogg:

Det här vill jag säja.. :):

Trackback
RSS 2.0