småland..

ja, jag vill så gärna kunna ta med mej Lowa o åka ner till syster nästa vecka. Lowisen har ju lov.. :) O hon vill ju inget hellre än o få åka o hälsa på moster.. " Mamma, när vi har råd, kaan vi åka o hälsa på emma då? jag saknar ju henne" - Älskade lilla trollonge. Jag önskar så att jag kan ta med dej till henne. ♥
 Förstår ni att Det vore såå jääkla underbart. Får se hur hon bor, kramas en himla massa, gå på marknad på Astrid Lindgrens Värld, o en himla massa mys! Åååh, jag vill så gärna.
Så gärna,så gärna så jäkla gärna!
- drömma kan man ju alltid! -
♥ ♥ ♥

känner mej faktiskt lite piggare än förut.. eller ja, jag kan sitta uppe,och jag behöver inte längre uppsöka toaletten 35 ggr i timmen. Det är skönt, men magen för fortfarande ett jävla styggliv. Imorn ska jag vara piggelin igen,det är min plan. Det ska bli riktigt skönt..
Har faan varit riktigt ur form mest hela veckan.. trött,sliten,feber,ont i kroppen,huvudvärk osså nu magen då!
aja, imorn ska jag som sagt vara piggelin! Blir fint de.

Vad händer i helgen då?
Vi har väl egentligen inga storslagna planer.. den enda som har planer här i huset, är Lowa.. Som på Lördagkväll ska på Halloween fest, till Stina&Emil. FavvoStina, oj vad hon längtar!
På Söndag vankas 6årskalas,för en klasskamrat på Djungelhuset. Så hon har fullt upp i helgen, tur hon har lov en vecka sen o kan ta igen sej.. ;)

Halloween i helgen som sagt, förstår inte riiiktigt vad meningen med de är?? En till kass anledning till o supa, kanske?


well,well..nu ska jag väcka min karl som sover på soffan,o gå o lägga mej i sängen istället tror jag..roligare än så blire knappast här ikväll.. ;)





avslutar med en gammal bild på mej o Lowis, vintern -08/09 kanske?


Era tankar..

Dina tankar:

Vem är jag:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

Min Blogg:

Det här vill jag säja.. :):

Trackback
RSS 2.0