Bebismys..

jajje, ska iväg o mysa med finaste Jänet o lilla Lilly om en liten stund! :) Jag gillart!
Lowa
är på skolan hon,dom har friluftsdag idag, eller idrottsdag som Lowa säjer!;) Roligt,roligt..  o jag har druckit kaffe med Myran,o nu sitter jag här o administrerar lite Tradera grejor, ska packa o skicka iväg en del idag också! Blir bra de.. :)

Hjärtat är hemma o vänder en sväng, eller ja sover.. ;) så jag passar på o utnyttja datorn lite medans den är på hemmaplan.. haha!:)

Blev inga Lingon plockade i måndags, dom är ju fasiken inte klar än.. rackarns! Men jag poade på lite med farmor,o Lowa hjälpte Moffa me o göra iordning för kommande gräsmatta! Sen blev de en tidig kväll.. igår var det ett himla rännande..  Först sjukgymnasten,sen UPM, handla lite.. hem o vända. till sjukhuset med farmor, hem o vända igen. O till Sikås o hämta en krockad pickup, som grabbsen ska ta motorn av o stoppa in i Pittshoppen! ;) Var hemma vid nio, o då somnade vi rätt ovaggat! haha..

har fått hem möblerna,dom fick jag i måndags. O jag har till o med fått upp dom till övervåningen.. Tack för dej Jens!:) Meeen,sen har de inte hänt nåt mer.. Får ta tag i det, efter vårdplaneringen i eftermiddag..
Skulle iofs vilja måla dom vita. Jag älskar vitt. Vitt,vitt o mera vitt. Min sambo vill ha svart,svart o ännu mera svart! Haha, det är spännande! ;)

Pratade med min älskade syster i telefon igår också. Inte mindre än 2½ timme.. hahaha! Älskade syster, fina kloka, vackra, underbara människa! Faasiken att vi ska bo så långt ifrån varandra!:(

Efter vårdplaneringen så måste vi nog åka in till stan. Mamma vill ha igen symaskinen, så jag funderar på o ta me tyget till Lowas gardiner.. (som jag fortfarande inte fått fingrarna ur o sytt) så kanske vi kan sy dom också.. ;) Också kanske man kan få sej lite middag! det tycker iaf jag låter som en jääkligt bra idè!


Era tankar..

Dina tankar:

Vem är jag:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

Min Blogg:

Det här vill jag säja.. :):

Trackback
RSS 2.0