ibland bara händer det..

sedan igår (eller ja egentligen,sen slutet av förra veckan) har jag tänkt storstäda!
Idag skulle det bli.. Jupp, Tisdag kändes som en bra storstädningsdag!
Vad händer.. jo, jag vaknar är låg i sockret, o genast där känner jag för o trycka i mej massor av socker,ligga under täcket o typ grina. Huvudvärken blev också ganska snart ett faktum.
Kliver iaf upp,äter frukost,väcker Lowa o kör henne på skolan!
Sen fastnar jag i vanlig ordning hos Myran på morron kaffe! En trevlig liten vana som vi lagt oss till med skulle jag vilja påstå! :)
Jag hade dock lite självdiciplin så efter några timmar tackade jag för mej o for hem för o börja operation STORSTÄDNING.. jajjemus! Kände mej till o med ganska pepp! =)

Tog in lite ved för o elda,allting blir liksom så mkt mysigare bara det sprakar i kaminen..
Sätter mej vid datorn en stund, o denna jäkla ansiktsboooka! Där fastna jag.. Då ringde Jänet, världens bästa Jänet för övrigt!
- Stör jag?
Giivetvis gjorde hon inte det.. städa kan man ju göra sen..

Två timmar senare lägger vi på.. Vad pratar man om i två timmar egentligen?
Det undrar jag också,trevligt vare iaf!

jag börjar inse att de här med storstädning på en tisdag, är nog inte min grej.. o jag kanske ska hämta Lowa som är hos Frida istället!

Blev lite arg på mej själv,då jag såg alla dammtussar ligga o drälla så då gick jag faktiskt upp o dammsög övervåning,fortsatte ner i trappen o tog undervåningen av bara farten!
Fick för mej att jag måste nog åka iväg med all återvinning som ligger under bänken.. (När jag ändå ska upp på byn liksom!) Vilket slutade med att jag rensade ur,dammsög o skurade hela det skåpet!
Meeen saa fint de blev!

Så nu är jag på gång! Så har vi tur kanske min energi finns kvar efter matlagning osv, så kanske toan nere får sej en omgång också! Den är just nu något utav det snuskigaste jag vet. Påminner lite om en toa i en verksta.. Då ere illa!

Nu har jag dessutom suttit här o knåpat ihop detta meningslösa inlägg, bara för att jag tyckte de blev så fint i sopskåpet, o jag faktiskt är lite stolt över mej själv.. =)

misstänker att Myran snart börjar efterlysa mej..
näe,gjorde hon visst inte alls det!

aja, hinner plocka lite till då innan donnan ska heim!


Era tankar..

Dina tankar:

Vem är jag:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

Min Blogg:

Det här vill jag säja.. :):

Trackback
RSS 2.0