lättare..

ja,vad lustigt det kan vara.. var i upplösningstillstånd för nån timma sen..
o givetvis skulle Lowa bråka o tjafsa precis då.
sånt slår ju aldrig fel..
vilken tur för mej att jag då har världens underbaraste och mest tålamodiga karl! ( ja,jag vet..ni som känner han vet att han har inget tålamod alls..men just va de gäller nattningar o bråk på kvällarna så är han grym! ;)
jag fick ligga på soffan,grina en skvätt o tycka att allt var heelt åt helvete! o han tog hand om Lowa..
Kärlek!

så nu känner jag mej genast mer lugn och harmonisk.. om så bara för stunden!;) vi har druckit the,fikat gott o bara skrattat o myst! Jag gillart!

Imorn åker han till sthlm, dax för det again. Trist förstås, men jag tycker det går ganska bra ändå..o jag brukar tycka det går fort! O att få sakna varandra är nog bara nyttigt! ;)

Imorn är det då alltså Måndag igen, helgerna går så jäkla fort. Måndag = vardag. Skola för Lowis o annat för mej.. oftast rätt fullspäckade veckor..trots att jag är sjukskriven.. Men det är läkarbesök hit,o läkarbesök dit osv.. Faan, man måste vara frisk för o vara sjuk.. Men de kanske ni visste?

nu ska jag inte sitta o svammla här så länge till..
satt o försökte göra en beställning på kvantum..tänkte vi skulle prova det! Jag avskyr o handla,eller fel VI avskyr o handla.. Så de vore ju som fulllgrett! Men de gick inte o beställa förrän dom kollat upp vilken dag det är leverans hit.. Well,well..får väl ge mej till tåls,tills imorn då! ;)
Någon mer som provat det,o tycker det är bra? :)

nu ska jag flirta lite med min karl,o försöka få han i säng.. haha! ;)


Era tankar..

Dina tankar:

Vem är jag:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

Min Blogg:

Det här vill jag säja.. :):

Trackback
RSS 2.0