Näe,men han är bra på att pussas!

igår kväll kunde jag inte somna, eller näe jag somnade inte på hela natten kan man ju säja! Somnade vid fem imorse,o klev upp vid sju..Inte riktigt okej.
 Vilket har gjort att jag varit en riktig tröttmössa mest hela dagen..
For in o hängde me Sandra efter att jag lämnat lillstruten på skolan.. De var trevligt!
 Sen var jag på UPM, där var jag dock så trött att jag praktiskt taget somnade i stolen, så jag for hem o powernapade en stund.. Till hjärtat kom hem typ, då for vi till RedIsland,till Jocke o Jessika, där vi blev bjudna på Portergryta..mumma!:) Det tackar vi för..
Skulle förövrigt ringa till Jessika när jag var nyvaken,för o tala om att Jesper inte kommit hem än,o att vi skulle komma snart! Det gick sådär kan man säja.. Hade visst två Jessika i teleboken.. O jag ringde givetvis till fel,o vilken cirkus! Haha.. =) Roligt blev de.. =) Jag hade ju ingen aning om vilken Jessika de va jag ringt till.. Föör "näe,jag känner bara en Jessika..bla bla" så typiskt mej på nåt vis!

Idag ringde dom från försäkringskassan, och min sjukpenning/sjukskrivning är nu godkänd! Tog bara 4-5 månader.. Och jag är så sjukt glad.. Eller glad är nog fel ord, jag är så sjukt jävla lättad. Känns som att flera ton har lyfts från mina axlar..
Dom har förstått,och insett att jag faktiskt är sjuk,och inte kan jobba.. Och att jag ska få sjukpenning,så att jag kan vara hemma,och bli frisk.. Den här känslan är helt otroligt.. Det är så svårt o förklara, men den ångest som jag fått av denna ovisshet, har hållit på o tagit knäcken helt på mej. Denna oro. Ovissheten.
Nu känns det som att jag verkligen kan lägga all energi på att bli bättre, bli helt frisk vet jag att jag inte blir. Men få bli bättre,piggare och kunna få leva ett "normalt" liv. Jag kan lägga bort dessa oros känslor som förföljt mej i flera månader.. Jag behöver inte lägga energin på försäkringskassan.
Det gott folk,känns bra.


Imorn ska jag o dotra dejtas med min mormor. Det ska bli mys, o sen ere dans för lillDorisen!
Torsdag & Fredag är fullbokad med läkarbesök o sånt jox!
O på Fredag ska nog Lowa följa med Michelle på Disco.. Stora tjejerna!

Lowa har skaffat "kille" förresten, han heter Martin.. haha,de är så gulligt så jag tror jag avlider! :)
Igår när jag hämtade henne på fritids kommer hon o säjer..
- Mamma,va e de här för konstig skola egentligen? Jag tror jag måste byta..
Jag ser ut som ett frågetecken,och frågar vad hon menar?
- Jo, mamma du vet killarna pussas här!
Jag höll på o dog, förklarade att vill man inte pussas behöver och ska man inte pussas.. o då sa hon att jo,men de vill hon nog.. Sötskruven min!
Då kommer Emma fram o pratar med mej.. Emma är en av personalen på fritids..
 o hon berättar hur dagen har varit o så.. också blir de prat om Martin..haha, Då hade Emma frågat Lowa om hon va kär o tyckte han var söt..Varpå mitt älskade barn svarar:
"Näe, men han är bra på o pussas!"
Jag trodde jag skulle dö.. haha

I bilen sen berättade hon stolt för Jesper att hon skaffat kille, han hette Martin o bla bla bla.. o att hon nog va lite förtjust i han..
Min lilla tjej, herregud.. ja,de ska väl börjas i tid!

Man måste ju pussa en hel drös med grodor för o hitta prinsen!

Och nu ska jag ta o krypa ner,bredvid min prins!

Nightynight!


Era tankar..

Dina tankar:

Vem är jag:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

Min Blogg:

Det här vill jag säja.. :):

Trackback
RSS 2.0