bitter.se

luften gick ur mej,totalt. och jag känner mej riktigt jäkla bitter.
bara sådär.
det är inte roligt,inte roligt alls.

vem vill vara bitter egentligen?
näe, inte jag iallafall.
jävla skit.


Era tankar..
Postat av: Tirja

Nej vem vill vara bitter? Inte jag ;) Men ibland måste man få vara det åxå!



Okej annars brukar ju vitt bröd och sånt vara en evig förföljare när man har sockerberoende. Men jag tror nog ditt är ännu värre om du äter så godis och sånt i stället, med tanke på att du har diabetes åxå!



Ja hur tar man sig ur det? Jag kämpar ju fortfarande, det är så svårt! :S Men om jag kommer på ett bra sätt ska jag definitivt berätta det :P



Ja hittills har dagen mest bestått av vardagsbestyr! Så inte så roligt :P Men fick besök av min svärmor så jag slapp städa i köket och slapp diska ^^ Det är skönt!



Ja jag vill få någon ordning nån gång! Är less på att alltid leva i ett mindre kaos, skäms så fort det kommer folk och hälsar på :( Men men man får bli lite bättre på att städa eller sämre på att dra fram saker ;)



Ja jag hoppas det håller i sig så du slipper va dålig du med, framförallt om ni har tänkt mysa till det så där med bio och allt! Tänk om min sambo nån gång kunde få för sig att följa med :P haha jag får nog gå själv jag!

Hoppas du får gjort det du skulle idag ;)



Ja men hmm du får träna på det lite extra! Man måste ju kunna slappna av ibland iaf!



Kramar



Kram

2011-01-14 @ 16:22:21
URL: http://tirja.blogg.se/
Postat av: TiNAWiNA

Hoppas ni hade en mysig kväll, jag for hem halv 10 å trodde nästan magsjukan hade slagit till, mådde så grymt illa... Men efter tusen timmars sömn så är de bra idag! <3

2011-01-15 @ 12:33:27
URL: http://winatina.blogspot.com

Dina tankar:

Vem är jag:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

Min Blogg:

Det här vill jag säja.. :):

Trackback
RSS 2.0