torsdags tankar..

stormen igår hade banne mej satt sina spår. Vi tog oss givetvis inte upp till vägen imorse, så jag var nåågot bitter på bonn som ska sköta plogningen. Desto mer tacksam över min far,o det faktum att han både var på hemmaplan o kom me traktorn o var värste räddaren i nöden. Lowis blev en halv timma sen bara,o jag hann i tid. Yeeey! =) Höll iofs knappt på att ta mej ner till gårn,när vi kom hem.. Så vi får se hur det går imorn.. Spännande,spännande! Hade fått för mej att våren faktiskt var på ingång jag?
Tydligen inte.

Imorgon har jag än så länge inget jobb alls inbokat.
Meen, Det kan ju hinna ändras..  ;)

Igår medans Lowa dansade,kikade jag runt lite på Lindex,för att fördriva tiden. Kollade efter kläder till Lowisen, framförallt ytterkläder men även "vanliga" kläder. Hittade en hel del fint. Mycket fanns på rea,så det var inte så dyrt! Meeen,eftersom jag inte har några pengar, får det vackert vänta.
 Jag skulle vilja vinna på lotto.
Lowa är sjukt klädlös, jag med iofs.


Hittade bland annat dessa jackor, som hon gärna skulle få ha på sej,frågan är dock OM det skulle bli någon av just dessa, vilken?

     

Jag gillar dom! På olika vis.. 
Bilderna har jag lånat på lindex.com




Ska ta och styra upp lite middag här nu, idag blire tomtegröt och äggmackor! Något annat orkar jag inte göra,och vill inte heller. Sådetså.
Undra om Lowa blir som folk ändå? Trots gröt och mack middag?
Vad tror ni? Gränspuck va? =)


Puss på er.


Era tankar..
Postat av: Tirja

Sv: Ja det är helt jävla otroligt att man kan glömma bort den :O Nu är den iaf hängd så får se hur länge den hänger innan jag viker den ;) haha



Eh broccoli är gott och NYTTIGT ;)



Hade en diskussion med min mamma idag, för jag skulle åka in till stan och köpa fingerfärg och så hade vi precis haft sångstund jag och lillen ;) Och hon undrade hur det hade kunnat bli folk av hennes barn för hon gjorde inget sånt med oss när vi va små :P Så jag tror hon kommer bli helt okej din tjej om det bara är gröt och mackmiddag ;)



Kram!

2011-03-24 @ 17:48:21
URL: http://tirja.blogg.se/
Postat av: Systeryster

Den gröna jackan i mitten skulle jag rösta på!

En parkas funkar både på vår, regniga sommrar å höstar, och funkar till det mesta. Lowis skulle bli väldigt söt i den :-) och of course; den är relativt könsneutral, iaf till färgen! ha ha, typiskt mig :P

2011-03-24 @ 20:12:08

Dina tankar:

Vem är jag:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

Min Blogg:

Det här vill jag säja.. :):

Trackback
RSS 2.0