♡ Ny vecka

Måndag, rutiner och vardag.. kan man tro! Våra rutiner är dock väldigt omslängda efter flytten.  O kommer så att vara fram till jullovet!  Jag tycker det är lite jobbigt, efter jag älskar rutiner.  Men de är ju till o göra de bästa av det! :)
 
 
Edwin sover länge om mornarna nu, vilket innebär att jag måste väcka stackarn för att hinna skjutsa Lowa.. Imorse satte jag på overallen i sömnen på han nästan, så han fick åka i pyjamas o skjutsa syrran! ;) Gick ju bra det också.. ☆
 
Blev påklädning och mysfrukost i Erik Pers, med Jeanette och Sixten! Massa häng med dom,  O sen julavslutning på Kyrkis.. Alltid lika mysigt där.. :)
 
 
 
Haft mormorn och Håkan här ikväll.. Mormorn och Lowa har spelat massa munspel o härjat!  ;) Fick äntligen upp gardiner i tvrummet oxå! Sköönt, då jag tycker det känns mer hemtrevligt! :)
Blir liksom bättre, o bättre här för varje dag!:)
 
 
 
Imorgon ska jag fixa lite gardinfästen o grejer tror jag bestämt! 
 
 
Igår var vi ju på 2 årskalas för världens bästa Sixten!  Han önskade sig en katt sa han till mig förut, en stor och tung katt.
Jag tänkte tiger!  Tur Tina tänkte till ordentligt..
Självklart så skulle ungen ha en Stor, tung Cat!
 
Perfekt då att han fick en trailer ifjol som han kunde lasta den på.. ;)
 
 
 
 
 
Var ett jättemysigt o trevligt kalas på alla sätt o vis! Nu hoppas vi på att storasyrran där blir piggare, o oxå kan få vara med hemma!  ♡
Lilltroll! ♡
 
 
 
Nu ska den här morsan fasen sova.. fasen, det är tuffa dagar nu!;) 

Era tankar..

Dina tankar:

Vem är jag:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

Min Blogg:

Det här vill jag säja.. :):

Trackback
RSS 2.0