♡ Sista natten här

Jajjemän, sista natten här i vår lägenhet.. Imorgon smäller det tamejtusan! :) Wiihoo. 
Nervöst och spännande!  Känner mig som ett litet barn.. Haha! 
 
Idag har vi packat, packat och packat.  O varit på Storsjöteatern och spanat in Lowas dans show! 
Min duktiga och tuffa lilla tjej. ♡  Fullsatt, och hon dansar längst fram på scenen. .  Jag skulle på riktigt inte klara av det.  Varken o dansa eller stå längst fram. Jag har fasen scenskräck.
O vad mallig man blir som förälder och sitta i publiken, o se sitt barn göra något hon verkligen tycker är skit roligt! Både jag o Jesper blev några decimeter längre. 
Edwin tycker också om att dansa. Han dansade i våra knän i två timmar, klappade händerna, skrattade o busade! Inte ett gnäll på hela tiden!? Ja, man slutar aldrig förvånas.
Imorgon är det dax igen, för barna alltså.  Lowa på scenen och Edwin i publiken.  Dock med morfarn och Karin då. Vi vuxna ska roa oss mef att flytta hela bohaget.  Håller tummarna för att vår son är lika exemplarisk imorgon.  Lowa tvivlar jag inte alls på.
Men det här med att sitta i publik som 1åring kan ju sluta precis hur som helst! 
 
Har hunnit varit till Pilis en snabbsväng också!  Körde dit grejerna vi haft i källaren här, o allt jox som vi förvarat i lekstugan här på gården, då förråd icke funnits!! Skönt o ha fått iväg lite iaf.  O så roligt o spana in nya boendet!!! Vårat finfina hus!  :)
 
Hann va där i ungefär 10 minuter, sen blev Lowa inbjuden till granntjejen, som passande nog är jämngammal! :) Åh, känner på mig att det här kommer bli kalasbra, o framförallt för barnens skull!  Jämngamla barn alldeles i närheten osv! :)
 
Huur ska jag kunna sova inatt?  Har gett upp packandet för kvällen, då min rygg inte riktigt ville mera idag!:( Meen, i huvudet är jag desto piggare! :-/
 
Funderar på hur vi ska möblera, och inreda!:) Längtar efter o få göra iordning.. Adventpynta o greja inför julen! :)
Vet att december kommer bli en tuffmånad, o att de kanske kommer ta en jäkla tid att komma iordning. Jesper jobbar ju som vanligt, o jag måste ju hålla till i Orrviken så Lowa kan gå klart höst terminen här! Grett att kunna gå på kyrkis här då.. :) osså blire nog otaliga timmar i Axel Ers, och ErikPers när det är någon hemma, o vi är friska och krya förstås! :)
 
 
Nääe, försöka sova kanske man skulle ha provat iallafall.  Edwin kan man ju för sjutton ställa klockan efter. Samma okristliga tid, varje morgon.. När lär sig barn o sova längre egentligen?  Hade aldrig, någonsin det här problemet med Lowa, hon sov ALLTID till mellan 08-09 nångång!  Sjukt skönt.. när man var ledig iallafall. 
Åh, jorå hon la sig och somnade vid samma tid som Edwin.  Mellan 18-19, , oftast närmare 18 på bägge. .
 
Apropå och sova, o med risk för att låta som en riktig tant..
När Lowa var liten hade jag aldrig några problem med att vara vaken sent, och få lite sömn..  Aldrig, inte en gång.  Jag kunde utan problem vara vaken två dygn.  Hände att jag jobbade 8-17, 21-07 och avslutade med ett 8-17 pass. Skulle jag göra det nu, skulle jag seriöst kollapsa totalt!  Men då var det verkligen inga problem? 
Är jag gammal nu, är det DET som är grejen? 
Får inte jag sova typ minst 7 timmar nu, så är jag  mer eller mindre förstörd i flera dagar? Jag vet ju att det inte är bra att sova lite, och jobba dygnet runt.  Så det är absolut inget jag vill.
Men ändå?  Orken, energin och drivet!? Försvinner det med åldern? 
Eller beror det på att jag lärde mig att jobba mer än heltid, plugga heltid och ha småbarn ÄR en dålig kombo? Även fast man är "ung"? Att kroppen inte pallar det, fysiskt? O inte psykiskt heller för den delen?  Lyssnar man inte på dom fysiska varningstecknen, eller psykiska.. Så går det ena över till det andra.  Det är inte roligt!  Inte alls.  
Min stresstålighet försvann när jag blev dålig.  Eller när jag kom tillbaka snarare!  Har sjukt svårt att hantera stress numera, eller jag kanske hanterar det "normalt" nu? 
 
Jag har varit på väg åt samma håll efteråt också.  Säja NEJ är inte riktigt min grej.  O det är inte alltid en bra egenskap. Inte för ens eget mående iallafall. Så jo, jag har blivit bättre på att säga NEJ. o det känns förbaskat bra!:)
 
 
Jisses, vad jag svävade iväg om ditt å datt!  Imponerad av er som orkat traggla er igenom allt! ;)
 
 
Imorgon smäller det!! ☆★☆
 
Ungarna ska skjutsas ner till Morfarn o Karin så fort frukosten är intagen!  Sen ska vi panikpacka klart de sista innan den fantastiska flytthjälpen kommer vid tio!☆
Ni hör ju, imorn blire minsann ingen sovmorgon! ;) Kanske innebär att Edwin faktiskt sover länge bara för att! Skulle inte förvåna mig! 
 
 
 

Era tankar..
Postat av: mamma

Ska bli spännande att se huset, hojta om ni vill ha nån hjälp, packa upp i skåp kanske??,vad gäller Lowa kan hon sova här närsom egentligen, bara säg till nån dag i förväg.Edwin kanske inte är lika pigg på sova över..F.ö har jag oxå tänkt se showen i morrn.Nu sova, efter att jag varit på dans i kväll, kom just på..Kanske har Lowa dansen i blodet efter mormor.;) sov gott

Svar: Jag hojtar! Kan nog behöva någon som roar barn isf! Vill gärna packa in i skåp själv! ;)Jaa, Lowa vill gärna sova hos er! Edwin är lite kinkigare, mest bara pappa och mamma som gäller! ;) Kanske nån söndag eller måndag?
Jaa dans generna är ju knappast ifrån mig iaf, lustigt att dom hoppar över en generation! ;)

Joo, , jag vet att du oxå ska dit! Tina tänkte också, du kan ju surra med henne om du vill ha sällskap! Var i stort sett fullsatta idag! Så det är nog bra att va där två o köpa biljetter! ;)
Kram o Gonatt!
Joanna

2013-12-01 @ 02:17:29
Postat av: TiNA

Så jävla dåligt samvete men vi är hemma idag i sängen förkylda. Mest liten, jag är mest bara trött å sliten efter lite lite sömn. Han vägrar äta gröt å mat nu också, tror de är otäckt å inte kunna andas som folk :/ brösten glöder.
Jag har ju aldrig missat hennes show. Hjärtevärk...

Svar: Inte ha dåligt samvete! ♡♥♡Hon älskar dig lika mycket ändå sirru!

Stackars liten då... :( inte lätt o va liten å förkyld! Krya på sig fort, så ni kan komma o hälsa på! :) ♡ Puss
Joanna

2013-12-01 @ 15:12:51
URL: http://winatina.blogspot.com
Postat av: Karin

Hoppas det går bra med flytten! Kommer gärna och hälsar på er när ni kommit i ordning, var allt för länge sedan vi umgicks nu. Ha det gött, kraaam! =)

Svar: Du är mer än välkommen! ! :)Kramar
Joanna

2013-12-02 @ 21:55:00
URL: http://www.anderheim.blogg.se

Dina tankar:

Vem är jag:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

Min Blogg:

Det här vill jag säja.. :):

Trackback
RSS 2.0