Funderar

Funderar på o bli lite mera teknisk.. O kanske rent av lära mig att blogga via appen i iPaden..
Sjukt att man kan vara så här oteknisk.. Haha! :)

Sååå,vi får väl se hur det går.. Är inte särskilt imponerad av appen än så länge, men man kanske lär sig. O varför finns inte appen för android? Så ja kan ha den på teleföön? Är ju inte särskilt förtjust i Apple. Säkerligen bara en vanesak, men ändå..

Borde försöka somna om o sova nån timme till,innan dagen ska kickas igång på riktigt! Är ju vansinne o vara vaken nattetid, framförallt när sonen sover så bra om nätterna! Man skulle ju tamigtusan kunna ställa en klocka efter han.. Åh shiit vad jag gillar rutiner! :)

Ogillar däremot sjukstugan vi haft här senaste veckorna. Lowa är ju äntligen piggelin, o hostan är nästan helt borta.. Jag var typ däckad i ett par dagar, men återhämtade mig rätt fort. Edwin är fortfarande inte bra, men jag hoppas det vänder snart. Igår spenderade vi några timmar på barn,och han fick inhalera.. O det gjorde skillnad, så nu hoppas jag slemmet kommer upp riktigt också..
Det skär ju verkligen i mammahjärtat när dom små inte är pigga o krya!

Lowa har ju sportlov i veckan, och planen är ju då att vi ska åka upp till stugan på onsdag, o jag hoppas verkligen vi tar oss iväg.. Vore så otroligt mysigt, o framförallt för Lowas skull. Hon ser verkligen framemot det.. :) Ja, jag med förstås! Mest eftersom jag vet att Lowa älskar att vara där uppe, o hon njuter verkligen av det..
O det är ju verkligen mysigt där uppe! Blir Edwins första tur upp, o jag hoppas han trivs nedbäddad i pulkan, så de kan bli en del skidåkning! :)

Sova vare ja! Ska möta Tina i stan om ett par timmar, så nån sovmorgon blire ju inte.. ;)

Nääe, gillade inte riktigt det här, o skriva via appen, så de blir nog via datorn fortsättningsvis.. Haha! Försöker mig på att bjussa på en bild, på våra älskade trollungar oxå! :)


Era tankar..
Postat av: MarielleGrääs

ja hon blev bra tack vare antibiotikan
tack gode gud för det :)

ne mediumet var bara där
fram tills igår, men får jag veta
att hon är där igen så berättar jag det.
hennes dotter bor juni Östersund så
hon kommer säkerligen fler gånger :)

klart du får följa mig ;)
kul att se lite uppdatering på
bloggen din förresten :)

Svar: Jaaa,hojta gärna till om du får veta att hon är uppe igen!:)
Haha,ja jag försökte mig ju på att blogga via dotterns iPad,o blogg appen.. Men ja höll ju seriöst på o få ett bryt innan ja fick till det.. :) så ja håller mig nog till att blogga via datorn framöver! Eller webbläsaren i iPaden.. Sjukt vad ohightech man är!

Skönt att antibiotikan gjorde susen!:)

Kram
Joanna

2013-03-07 @ 19:00:06
URL: http://mariellegraas.blogg.se

Dina tankar:

Vem är jag:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

Min Blogg:

Det här vill jag säja.. :):

Trackback
RSS 2.0