♡ 1årskalas, flyttkaos och dansshow

I onsdags firade vi våran 1åring tillsammans med nära och kära.  Edwin var som en blyg liten solstråle större delen av dagen.  :)
Tack till alla som kom och firade LillTornadon med oss!  ♡
 
Vid nio på kvällen somnade även jag och pappan i huset rätt ovaggade, det är inte de lättaste o ha kalas och äta tårta hela dagen, inte ens som vuxen! 
 
Igår var vi till Mäklaren och gjorde klart allt med husköpet! Nu är det vårat!  Märklig känsla, stort! ♡ Firade med lunch på Via Grande i sällskap av Carro o Milliemakaron. :) Blev lite tight med tid, så jag o Edwin liftade med dom hem för att möta upp Lowa,  och Jesper fixade klart de som skulle göras i stan. 
Väl hemma packades det några lådor och grejades, Pelle och Nettan kom förbi på en kopp kaffe i kaoset!  Mycket trevligt. 
Jesper o Lowa for in till stan, igen. Ljus/ljud/genrep för Lowa på Storsjöteatern. Idag och imorgon är det show! 
 
Käkade köttfärssås och skrattade sjukt mycket tillsammans med Mikael och Carro igårkväll.  Det behövdes!  
Jisses, vad det känns jobbigt att komma så långt ifrån Persson/Olovsson och dom. Det tänker jag inte hymla med.. :( ♡
Det är skönt att ha sina nära vänner nära, så är det ju bara!  Har ju iofs redan Tina och Suss långt bort, o det funkar ju.  Ändå.  Men det blir helt klart en annan sak..
Tur man vet vart man har varandra ändå,  och det är ju egentligen i såå långt bort!  
 
Hur lägger vi upp helgen då! ?
Idag ska vi lasta släpvagn och bil o köra bort, också ska vi gå på Lowas show!  Fullt upp kan man säga! ;) Imorgon ska barnen få vara med Morfarn och Karin, och vi tömmer lägenheten och kör själva flytten.. Åååh, ska bli så spännande! ! :)
 
Tur i oturen Edwin tycker att 06.00 är en bra tid att kliva upp! ;) Man kan liksom ta till vara på dagarna!  Så nu ska vi strax väcka pappan och Lowa, o sen köör vi bara! 
 
 
 
Bjuder på lite kort från 1årsdagen..
 
    

Era tankar..

Dina tankar:

Vem är jag:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

Min Blogg:

Det här vill jag säja.. :):

Trackback
RSS 2.0