♡ Herr Nilsson och Mora Träsk

Alltså, jag är ju ingen fotbollstjej, men har ikväll uppenbarligen gjort som resten av Sveriges befolkning.  Mest för att våran fjärrkontroll är paj, och jag var för lat för att resa mig, gå fram till tvn, byta kanal, gå tillbaka,  och sen lägga mig på soffan igen. . Hursomhelst var det ju riktigt roligt, kanske inte själva matchen, mer mitt sällskap! :) 
Höjdpunkten var helt klart när vi insåg att kommentatorerna säjer Per Nilsson, och inte alls HERR NILSSON!  Detta inser vi då, när det är fem minuter kvar av matchen..
Vi blev rätt brydd när vi "hörde" Herr Nilsson första gången, och dessutom Martin Olsson var i bild.  Varpå vi bägge säjer typ, Det där va ju kanske inte så schysst!  (Näe jag erkänner vi kanske inte hängde med så mycket i själva matchen, eller pratet.) 
Jajo, ibland har vi kanske inte huvudet på skaft kan man väl säga... Hrmm!  Hahaha, men vi har skrattat massor ikväll! Alltid lika härligt!  ♡
 
 
Har för övrigt varit på "Nya Kvantum" idag och handlat. . Å ja,  vad säger man.  Fräsch butik absolut (vilket man förväntar sig, då det är helt nytt) och snyggt.  Hyfsat lätt att hitta.  Fick med allt jag skulle ha. (Hade iofs ingen shoppinglista med, men saknade inget när jag kom hem) 
Trevlig personal och dyrt.  O massor av pensionärer som bara gled runt o åt av alla demos, typ!
Fortsätter nog göra våra storhandlingar på Maxi iaf.  O tar den här affären nån gång ibland, typ efter lottovinsten. O eventuellt när jag måste på apoteket också. Stort plus att dom har apotek i anslutning faktiskt.  Ska utvärdera det nästa gång mitt förråd ska fyllas.. 
 
Avskyr för övrigt den halka som råder nu, en vacker dag kommer jag bryta nått ben.  Mest troligt på mig själv, eventuellt på den jäveln som gett faan i o sandat! Alltså på riktigt, är det såå jobbigt att spri ut lite grus??
Bära på Edwin och slira runt är faktiskt inte så spännande..
Känner mig som en gnällkärring, men det kan jag bjuda på. PMSAR som värste haggan gör ja också, meeen så trevligt!  
 
 
 
Jag och barnen dansade och sjöng till Mora Träsk idag. . Edwin var som en solstråle hela tiden, och det var så mysigt!  Jag är verkligen ingen såndär lekmorsa. O det står jag för, det är liksom inte min grej.  Men Mora Träsk är ju huur roligt som helst.  Å dom där stackars karlarna som spelat in den här filmen. . Hahaha!  Jag garvar bara jag ser dom.  Huuur har dom kunnat spela in det där, utan att bryta ihop totalt!?
Mitt i allt blev jag ledsen också, insåg att jag och Jens aldrig mer kommer att se det tillsammans igen!  Sjunga med, fula oss och bara tokskratta!:(
Fasen så många gånger den dvdn gått om o om igen.. Älskade vän,  det här skulle vi ju lära Edwin, Märta, Alfons och Storm tillsammans.
Du, jag,  Tina å Mjukbrallan! ♡♡♡
Toka oss o ha roligt tillsammans med dom här småttingarna, precis som vi gjorde tillsammans med Lowa när hon var mindre!  ♡
 
Näe, nu blev jag ledsen. .
 
Bjuder på en favorit bild. 
 
 

Era tankar..
Postat av: TiNA

Inte coolt. Så skulle de ju inte bli...
tacos vin å mora träsk vareju. Kanske minus vin åt barna... tänk att bi alla har varsin minime nu. Galet. ♥

Svar: Nej så här skulle det ju verkligen inte bli! !:(Ja, det är verkligen galet! :) ♡♥♡
Joanna

2013-11-16 @ 14:27:11
URL: http://winatina.blogspot.com

Dina tankar:

Vem är jag:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

Min Blogg:

Det här vill jag säja.. :):

Trackback
RSS 2.0