♡ Stödgala

Har ikväll varit på Stödgalan för Mia.. Som hennes pappa och familj anordnat.  O jisses vad mycket folk.. Kyrkan var fullsatt.. :) När det var slut och jag reste mig för att gå, sneglade jag upp mot läktaren ovanför.. o fick då se henne, hon stod där uppe tillsammans med sin familj.. Åh,  man ville ju bara krama om henne!  ♡
Kan ingen bara utrota den där jävla sjukdomen!! 
Mina tankar har varit hos lilla L och hennes familj ännu mer frekvent under kvällen! ♡ Älskade lilla trollunge! O älskade vänner. . ♡
 
När jag kom hem sov hela familjen, eller ja.. Jesper var iaf halv vaken! ;) Så vi hann prata lite.. Köket var helt undanröjt och städat så jag tog med mig fika och la mig på soffan! ;) Är så lugnt och skönt!  O trots bristen på sömn natten som var, så ska jag minsann läsa en liten stund innan jag går och lägger mig! ;) o hålla tummarna för att E sover gott hela natten!  
 
Imorgon ere fredag, och jag gillar fredagar o alla försök till fredags mys! Trots att det sällan blir mer än försök, o samtliga sover där vid åtta.. Det har ju sin charm det med! ;) Imorgon ska vi baka pizza, o hoppas på att Mikael fixar marängsviss en DENNA gång! ;-)
 
Bör åka iväg med återvinningen imåra oxå, kan verkligen inte förstå vart allt kommer ifrån! ? Var ju nyss iväg med ett jätte lass. Märkligt. 
 
 

Era tankar..

Dina tankar:

Vem är jag:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

Min Blogg:

Det här vill jag säja.. :):

Trackback
RSS 2.0