♡ Imorgon

Imorgon ska Jag må bra när jag vaknar,redan från att jag slår upp ögonen har jag tänkt!
Jag o LillTornadon ska in till stan från morgonen/förmiddagen. Hämta upp syrran, o åka o handla diverse nödvändigt.. Är jag på bra humör, ska jag nog på HM också.. 
Tur syrran vill hänga med som sällskap, det gör ju liksom det hela lite roligare.. ♡
 
Har tänkt ta med kidsen ut i skogen när Lowa slutat skolan också. Plocka lite påskris, o påskpynta lite här hemma! Har för mig att vi har en vit o grön tupp i nån gömma här,som oxå ska få komma fram!
 
 
 
Dietisten och kolhydratsräkningen idag då? Hur gick deet? Första o främst så var Edwin på strålande humör, o lekte glatt under hela tiden.. Perfekt!
 
Dietisten var också bra, så de kändes toppen!:) 
o jag är på nåt löjligt vis fascinerade över det här med kolhydratsräkning och insulin kvoter! Visst i början blir det mycket jobb, läsa kolla och väga. O framförallt räkna. 
1 ie för mig, ska ta hand om 5 gram kolhydrater. O för att insulindosen ska bli exakt,gäller det ju då att räkna ut exakt hur mycket kolhydrater en potatis innehåller t.ex.. 
Spännande! 
Lämnade nytt Hba1c när jag ändå var där, o med tanke på att förra var riktigt bra ser jag fram emot att få veta detta också!:)
Ny tid hos dietisten om tre veckor,  o fram tills dess blire till o försöka få till detta! :)
 
 

Era tankar..
Postat av: ♥ Tirja ♥

Hoppas verkligen du får må bra imorgon gumman!
Spännande med kolhydratsräkningen också! Är ju lite fascinerad av sånt där jag med!
Sov gott fina du!
Puss

Svar: Jag överlevde morgonen.. ;) var värre med handlingen!;-) Roligt att träffa dig dock! ♡ Sjukt intressant, och lite knöligt med kolhydratsräkning en.. så det ska bli spännande!;)

Puss ♡
Joanna

2014-04-16 @ 23:24:08
URL: http://tirja.blogg.se/

Dina tankar:

Vem är jag:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

Min Blogg:

Det här vill jag säja.. :):

Trackback
RSS 2.0