♡ Hoppas

Alltså,  Edwin i måndags och tisdags.. När han skrek och var förstörs 95% procent av dagen! Var ju som säker på att det var svartsjukan som talade.. Men efter otroligt bra dagar efteråt, då Edwin liksom varit sig själv igen.. Så tror jag fasen, att det var sviterna efter tredagars febern som gjorde han så ledsen och förstörd.. Lillfisen! ♡ 
Såå, nu hoppas jag att hans vanliga jag håller i sig.. :)
 
I onsdags förmiddag, så kikade Mamma Mu förbi här! Drack kaffe och underhöll morsan i familjen.. mycket trevligt! :) Mitt i dagen ringde morsan och ville kika bort, med sig hade hon mormor också.. Dom bjuppa på mellis! 
 
Igår var vi bara hemma och mös på tills pappan kom från jobbet.. Då var det dags för BVC besök, vilket gick galant! Sen for vi upp till Boda och gratulerade våran älskade Tina! ♡ På hemvägen blev det pitstop på Maxi för att plocka upp veckohandlingen! :) Råkade visst hitta 150:- på backen också.. Plötsligt händer det! ;)
Alltså, känslan när kyl och frys är påfyllda efter en storhandling.. Man känner sig liksom rik! Jag älskar't!
 
Ungarna var dessutom på toppen humör, hela dagen! :) Edwin var så himla go, med både syskon o mig.. Stora, lilla goding! ♡ Skulle pussa o gosa med lillebror större delen av dagen.. ;)
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
Fick mail av fotografen med alla foton också.. O hur tusan ska jag kunna välja ut bara några kort!? :-O
Är ju liksom helnöjd med alla!! ♥♡♥

Era tankar..
Postat av: Evelina

Herre gud vad söt lillebror är. Måste ju vara en kopia av storebror också. :)

Svar: Ja, han ser verkligen precis ut som Edwin gjorde som nyfödd! ;)Eller ja, båda grabbarna är väldigt lika Lowa när hon var nykläckt.. :) Ska bli spännande att se hur lillebror växer om sig, om han fortsätter se ut som brorsan eller inte!
Hur går det för er? När har ni BF? :)
Joanna

2014-08-15 @ 22:17:58
URL: http://evelina85.blogg.se

Dina tankar:

Vem är jag:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

Min Blogg:

Det här vill jag säja.. :):

Trackback
RSS 2.0