♡ Morgonstund

Har guld i mun va? Håller inte riktigt med om det.. Är sjukt trött just nu.
Ligger nedbäddad på soffan, o väntar på att Edwin ska vakna.. O bara för att jag inte gick o la mig igen,så tar han väl världens sovmorgon.. Skulle icke förvåna mig! ;)
Själv har man ju varit igång nån timme, fått upp Lowa, utfodrat och skjutsat till skolan. Hon skulle ha med sig skridskor idag, o börjar dessutom tidigare än vanligt, fast i vanlig tid för o va onsdag. Hursomhelst, eftersom Jesper jobbat natt o är hemma kunde jag ju skjutsa henne.. Hon är alltid så duktig o traskar till o från skolan, oftast själv. Ibland på eftermiddagarna är det dock andra barn som går hem också,som hon kan göra sällskap med.
 
Men ibland skjutsar jag, o framförallt när hon har lite o bära på.. :) 
 
Lowa skulle ju iväg o dansa i måndags, blev dock ingen dans. Irmelins lillebror bestämde sig för att kika ut istället.. Rooligt! Grattis till dom! =)
Så jag o Lowa fick mysa till Familjen Annorlunda istället.. ;) 
Blir lika imponerad varje vecka när jag kollar på det.. Dom är ju helt otroliga! :)
 
 
Ikväll är det föräldramöte på skolan,ska bli intressant faktiskt. Annars är jag inte så stort fan,av föräldramöten. Men dels ska det bli roligt o träffa alla andra föräldrar. Också är det ju eventuellt skolnedläggning på gång här, o jag vill veta så mycket som möjligt! O hur VI kan påverka.. Kan dock erkänna att jag gärna haft sambon med.. Men,givetvis jobbar han.. Så jäkla typiskt. Är det möte på kvällen,så jobbar han kväll, o har vi nån läkartid antingen till mig eller nån av barna nån förmiddag, så jobbar han han förmiddag. Det slår liksom aldrig fel! ;-)
Farfarn skulle iaf komma hit, o vara med kidsen ikväll. Bra det! :)
 
Nästa vecka är det diverse tider o passa. Edwin har tid på ortopeden,på måndagen. O jag ska till dietisten på onsdag,eller om det var torsdag. Jag hoppas på ett bra besök. Mitt förra besök där,var jag allt annat än nöjd med. Då var jag där för att jag mådde så mycket illa. O inte riktigt kunde äta, o jag skulle enligt doktorn få tips på hur jag skulle göra/äta för att slippa illamående. Det enda den dietisten gafflade om var " Du MÅSTE äta" Näääheee? Menar du det? Det var ju för helvete därför jag var där.. Jag ville ju för sjutton inget hellre ön kunna äta. Var så förbaskat mager, att det gjorde ont att ligga ned. Oh, näe..jag skojar inte!
Nu ska jag ju dit av annan anledning,så jag hoppas på ett bättre besök, o att jag får ut något av det.
Hon ska lära mig kolhydratsräkna, sjukt kanske nån tycker. Men med kolhydratsräkna, menar då jag att hon ska lära mig att "se" hur mycket kolhydrater en måltid är, och sen omvandla det till hur många enheter insulin,jag ska ta.  På så vis ska insulindoserna bli ännu bättre anpassade, blodsockret stabilare, o värdena ännu bättre!
Jag är positiv, och ser fram emot det. O hoppas det inte är skitsvårt. 
Tycker det är ett jäkla meck med detta blodsocker, dock ligger det riktigt bra nu, o mitt medelvärde enligt blodsockermätaren senaste 30 dagarna är 6,2.. Vilket jag faktiskt är riktigt stolt över! :-)
Har hållit på o dribblat med långtidsdosen, o nu delat upp den på två. Istället för som tidigare bara ta det 1gång/dygn. Som rekommendationen är. O vet ni? Mitt socker är mycket stabilare! :)
 
Jag vet att många med pump kolhydratsräknar, o nu har ju inte jag pump. Men min doktor tror att det är bra för mig,trots att jag bara använder sprutor. Funderar dessutom på pump,emellanåt. Men så länge Edwin är så liten och jag ofta är ensam med barnen vill jag inte ha det, då risken för kritiskt låga värden är högre. O jag vill inte utsätta barnen för att jag kanske blir jättedålig. Får se om ett par år, då kanske jag tänker annorlunda.
 
 
Nästnästa vecka ska jag på ögon, ögonbottenfotografering. Uscha, får ångest bara av ordet. Men, vi håller tummarna o hoppas på det bästa! ;)
 
 
Nu hör jag Edwin börjar grymta, så det är väl liks bra o sparka igång dagen ordentligt! Med en mysdusch,tror jag bestämt! ♡ 
 
 
 
 

Era tankar..
Postat av: Me & My 5 Baby Dolls & gravid

Vilken mysig bild :)

Svar: Jaa,den är härlig!:) Trött lillebror,o nöjd storasyster som fått lillebror o somna!;)
Joanna

2014-02-20 @ 20:26:27
URL: http://mybabydolls.blogg.se

Dina tankar:

Vem är jag:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

Min Blogg:

Det här vill jag säja.. :):

Trackback
RSS 2.0