♡ Energi

Jag skulle vilja ha liiite mera energi.  Så om någon har lite till övers, så tar jag mer än gärna emot! Så mycket ni kan tänka er att avvara. 
Skulle vilja ta tag i mig själv, och få iordning i vårat sovrum!  Just nu är det ett enda kaos. 
Fortfarande flyttkartonger där inne, som inte är uppackade!  Rätt många dessutom, då känner jag iofs lite så här.. Vad ligger i dessa lådor?  Kan ju omöjligt vara viktiga saker?  Viktiga grejer bör man ju rimligtvis sakna va? 
Något jag däremot saknar, o som jag vet inte finns i dessa lådor. Då jag aldrig haft något utav detta i min ägo.  Men som jag önskar jag hade är; en köksvåg, en mortel och ett rullrånsjärn!
Hur kan man närma sig 30 och inte ha detta i sitt hem!? 
Åter till sovrummet.  Jag skulle vilja få iordning där, helst nyss! Har en hel del idéer på hur vi ska få till det mysigt och fint!  O i sovrummet vill jag ha det mysigt!  O nu har vi ju sovrummet för oss själva, utan kids ju.. ;)
Skulle vilja ha en ljuskrona som taklampa där, vad tros om det? Sen skulle vi faktiskt behöva mer förvaring till våra kläder där.  Är dock osäkra på om vi ska sätta in en byrå, eller göra ett nytt garderobs system?  Tills vidare vill jag mest få lite ordning bara! Det skulle räcka bra nog långt just nu! :)
Men energin är liksom bortblåst, när Edwin sover så måste jag verkligen vila en stund. Annars blir jag helt förstörd.  Vet iofs att årstiden gör sitt med värken o så.. men det är lik förbannat frustrerande!  Jaja, snart kommer sommaren igen! ;)
 
Apropå sommar, så har jag en idé om en liten soffa jag skulle vilja platsbygga på balkongen.  Av lastpallar. Har en bild i huvudet av hur det kommer bli! O jag tror verkligen det skulle bli klockrent!  :) Återstår o se om jag lyckas förverkliga det! Haha. . Meen, hur svårt kan det va tänker jag? :)
 
 
Här är förövrigt sjukstuga. Edwin snorar som en riktig snorunge!  Det är fasen snor överallt!  Klockan är liksom inte ens elva o jag är helt nersnorad. Han ska ju vara så go o pussas hela tiden.  Jag föredrar ju att pussas med snorfria ungar.  Men man får tydligen ta vad som erbjuds! 
När han inte snorar kör han bil/tåg i fönstret eller okynnes skriker o dansar nån gång emellan åt! 
 
Lowa klagade på halsont halva natten.  Så jag misstänkte att hon skulle bli hemma hon också idag.  Men imorse var det bra. Skönt!  :) Så hon är på skolan!  
 
Men va sjutton, snoriga ungar hör ju till den här tiden.  O här är de fasen skit längesen det var förkylt! Så det är inge synd om oss! ;)
 
 
 
 

Era tankar..
Postat av: Me & My Baby Dolls

Sötnos!

Hoppas att du får mer energi snart!

2014-01-15 @ 14:29:36
URL: http://mybabydolls.blogg.se

Dina tankar:

Vem är jag:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

Min Blogg:

Det här vill jag säja.. :):

Trackback
RSS 2.0