♡ Nära förlossning, Nu!?

Alltså, vi vet ju att Bebis kommer ca tre veckor före BF.. Men nu verkar både förlossningsläkare och barnläkare tro att det kommer komma bebis precis närsomhelst!? Jag förstår faktiskt inte riktigt Varför!? Då jag inte riktigt känner lika? Jag är mer nervös att det inte kommer igång spontant, utan att jag måste bli igångsatt.. 
 
Var ju på nytt tillväxt UL i tisdags, och det gick väl bra.. Bebis är stor, och jag har massor av fostervatten.. Tror att det är därför dom misstänker att det snart blir vattenavgång?  HB var dock alldeles för lågt, så imorgon blir det järn injektion.. Hoppas på att det funkar, o att jag inte blir dålig på det..  Men sen ringde ju även Barnmorskan igår, o barnläkarna vill att jag får kortisoninjektioner två ggr, med 24timmars mellanrum, för att skynda på lungornas utveckling. Är ju bara i v.33+6 idag, så det är klart att även om bebisen är stor så är den ju liksom inte färdig utvecklad! :-/
 
Känns gruvensamt, och nervöst! Framförallt när jag liksom inte själv känner att nåt är "på gång".. Men helt plötsligt känns det lite stressigt, o som att den nu kan komma precis när som!? 
 
Ska in för första kortisoninjektionen idag,  o sen in imorgon igen för andra, samt järninjektionen! Wish med luck!! ;-)
 
 
I tisdags var förövrigt jag, barnen o mormorn på Jamtli.. Är så mysigt där! ♡ Toppen dag, men jisses vad ocoolt att vara jätte tjock i värmen! :-P
 
Gårdagen spenderade vi i Östnårs buan, men tillsammans med Morfarn och Karin! :) Också toppen! ♡
Lowa har stannat hos Morfarn, tillsammans med Jenna för Morfar och Momme mys.. utan jobbiga små bröder! ;-) Mys Pys för dom.. :)
 
Näe, verkar bli en lika varm dag idag,  så jag kanske ska passa på att preduscha innan Tornadon här vaknar! ;-)
 
 
 
 
 
 
 

Era tankar..

Dina tankar:

Vem är jag:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

Min Blogg:

Det här vill jag säja.. :):

Trackback
RSS 2.0