♡ Värmeslag för fasen

Jag avskyr kyla, verkligen. På riktigt! O hade jag inte varit höggravid och burit på dessa extra kilon så hade jag Älskat vädret som är nu.. Så ere faktiskt..
Men just nu är det fan i mig olidligt varmt, om man är jag..Tror seriös jag får Värmeslag! 
 
Om en vecka är förhoppningsvis bebis ute, och som jag längtar! Är så nyfiken på vad det är för liten filur!? ♡
O ja, jag längtar givetvis efter att bli lite smidigare och lättare. O slippa foglossningen, ankgången, tröttheten, illamåendet and so on..
 
Vi blir alltså igångsatt nästa vecka, om den inte frivilligt vill kika ut innan då! Jag hoppas verkligen att det startar av sig själv, då jag är nervös över igångsättning.. Med dom andra två, har jag ju haft turen att det faktiskt startat av sig själv! ;) Så håll tummarna för det, är ni gulliga! ;)
Igår (tisdag) var vi på Specen återigen,  flöde, CTG tillväxt UL, järninjektion och allt annat.. Enligt tillväxt ultraljudet är den ny uppe i Fyra kilo.. På riktigt!!!?? Aaajaj,  fy vad gruvensamt o få ut n där.. Meeen,  på nåt jävla vis ska jag ju få ut den! :-/
Imorgon är det förövrigt dax för sista järninjektionen! Wiihoo,  gött o slippa det känner jag! :) Ska lämna lite prover också, men förutom det är det ju bara injektion så det är iallafall inte flera timmar på sjukhuset! :)
 
Idag har jag haft en sju jävla foglossning, har även känns som att hela underredet hållt på att exploderar typ.. Jävligt ofränt! Jag o kidsen tog en tur till Orrviken och hängde där,  körde dit en släpvagn bland annat! Fick även kramas och säga hej till min älskade Jeanette med familj! Underbart! ♥♡♥
O nu är syskonvagnen/Edwins vagn hemma och på plats också! :) Så nu ska vi vänja han vid den.. o sätta på liggdelen på hans gamla vagn! 
Vaggan till bebis är faktiskt bäddad och på plats också.. Så vi är ganska redo iallafall! ;-)
 
Näe,  tvinga sig till att somna om nu.. Avskyr att vakna upp mitt i natta, och sen inte kunna somna om! 
 
 
Bjussar på lite bilder, när jag ändå är i farten.. ;)
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 

Era tankar..

Dina tankar:

Vem är jag:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

Min Blogg:

Det här vill jag säja.. :):

Trackback
RSS 2.0