♡ Gravidgnäll o Bulltips

Nyvaken, illamående och fy faan. 
Just idag, så vill jag bara att denna graviditet ska vara slut nu, eller nyss! Det vill/har jag velat varje natt dom senaste veckorna dock! Det är inte så jävla roligt att vara gravid, alla gånger, alla tider! 
 
Fan vad jag klagar,  borde ju försöka njuta järnet av denna graviditet.. Det kan ju vara sista gången, vad vet man.. Annars måste vi nog bygga om/bygga ut huset! ;) Jag skulle ju dock gärna vilja göra om gillestugan till ett stoort Master Bedroom åt mig o gubben! :-P
 
Hur många barn känner ni att ni vill ha!? Jag har tydligen sagt nån gång, att jag bara skulle ha ett.. Det gick ju sådär.. ;) Är ju förvisso inget jag själv kommer ihåg heller.. Så det kanske inte räknas? 
Jag tror inte att jag kan säga hur många barn jag vill ha heller.. Som höggravid just nu, så känns det som att tre kommer räcka alldeles lagomt.. :-P
Men vad tusan vet man? Det jag fascineras av, eller det som upprör mig är andras åsikter.. Om hur många barn, folk väljer att skaffa.. Herregud, det har väl ingen annan att göra med? Det är ju föräldrarnas val, helt ock hållet. Däremot så blir jag sjukt imponerad av dom som har 10-12 kids.. Hur dom får vardagen att fungera o gå ihop liksom, o hur mycket tålamod kan man begåvas med liksom? :)
 
 
Nu ska vi äta frukost,  bullarna igår blev förövrigt supergoda! ;) Ett tips när man bakar bullar förresten,  är att göra det på havredryck,  dom blir mkt saftigare då! ;) O sen vara försiktig med mjölmängden och inte arbeta degen för mycket.. :)
 
 
 

Era tankar..
Postat av: Karro

Svårt det där! Först skulle jag prompt aldrig ha nå barn, sen skaffade vi ett. Då sa vi att han ska väl iaf få ETT syskon så får vi se sen. Men som det känns nu (trotsunge trotsunge trotsunge) så är jag inget sugen alls. Egentligen inte sugen på varken att vara gravid eller att föda barn just för tillfället ;)

Svar: Haha, finns det dom som är sugna på att föda barn, och vara gravida alltså!? När, men seriöst.. Jag brukar sakna gravidmagen när den inte är där.. o jag tycker det är mysigt att känna sparkar! Det är väl typ det som är "härligt" med o va på smällen! ;) Föda barn är ju en sjukt häftig upplevelse, dock inget jag längtar efter Heller.. haha! Men det är ju som skönt, när det är över! ;-D
Här har inte trotsen slagit till så mycket än.. *peppar, peppar* Men det lär väl komma med dunder o brak, så fort bebisen kikat ut misstänker jag! :-O
Joanna

2014-06-30 @ 10:14:48
URL: http://mkarolinae.blogspot.com/
Postat av: Me & My 6 Baby Dolls

Va roligt att du flyttade med mig! :D
Ang hur många barn man vill ha... jag vill ha minst 8! ;) Hihi

Svar: Självklart, är in o kikar med jämna mellanrum! :)Jaa, jag vette tusan hur många jag vill ha! Känns ju som svårt o säga ett antal också, o sen inga mer liksom! :-/
Jag känner mest nervositet över att behöva köra en gigantisk bil jag för o rymmas allihop! ;-)
Joanna

2014-06-30 @ 12:47:35
URL: http://mybabydolls.se
Postat av: Sabina

Vissa säger att man känner när man är nöjd på barnfronten...jag har inte känt de än ;). Jag vill nog ha ett till sen kommer nog J att gå till farbror doktorn (han tycker att han e för gammal;)). Vi får se längre fram om vi utökar med 1 till ;). Jag vill gärna de :).

Jag kan bli riktigt irriterad på folk som kommer med kommentaren "Du behöver inte befolka hela världen själv!!"

Kram till er

Svar: Ja, man kanske känner när det är "klart" liksom.. Men innan är det nog svårt! :)Jag har sagt till Jesper också att när vi är färdiga, får han gå till doktorn! :)Förövrigt är väl inte Jocke såå gammal!! ;)Roligt att du kommenterade förresten, kul o se vilka som läser ju.. :) o nu kan jag ju dessutom läsa din blogg! :) Roligt!:)

O apropå kommentarer som "Du behöver inte befolka hela världen själv.. " Va fram er för feeel på folk!? Gaaah!!

Kram på er!!
Joanna

2014-06-30 @ 17:53:37
URL: http://sabinaelvstal.blogg.se
Postat av: Evelina

Jag är en sån som gärna vill ha många barn. :) 5 kanske. Men man vet ju aldrig hur många man kan få. Kanske inte kan få fler än 3 (räknat med den i magen nu), eller så kanske det räcker med att skaka ett par kalsonger framför ansiktet och sen är man på smällen. ;)

Svar: Haha.. :) Näe, vad vet man.. att kunna bli gravid, och då barn kan ju vara allt från annat än lätt! :-/
Joanna

2014-07-01 @ 22:37:57
URL: http://evelina85.blogg.se

Dina tankar:

Vem är jag:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

Min Blogg:

Det här vill jag säja.. :):

Trackback
RSS 2.0