♡ Grillfest i regnrusk?

Jajjemän, verkar bli en grillfest i regnrusk ikväll.. Ösregnade för en liten stund sen, men just nu är det uppehåll! O jag hoppas verkligen att det INTE kommer nå mera regn idag, men det ser tyvärr inte så lovande ut!:-/
 
Premiär för Pilgrimsspelen idag,  dom har spelat för andra skolor! I regnet, stackars ungar!:( Imorgon ska vi få se.. Ska bli roligt.. o måtte det inte regna imorgon kväll! ;)
 
Igår var det ju rent av sommar.. Såå jäkla skönt!  :) Blev Vardagslyx deluxe ute i Orrviken,  kvalitetshäng med familjen Olovsson/Persson! ♡ Mys och Bus ute i flera timmar,  god middag bestående av Surströmming! Paj till efterrätt, o massor av surr! Glada och nöjda ungar, som verkligen njöt av varandras sällskap! En riktig toppen eftermiddag/kväll på alla sätt och vis!! ♡♥♡ 
 
En riktig laddning av batterierna,o rejält med positiv energi påfyllt! ♥
 
Besöket på MVC förflöt ju också utan större missöden,  plus att min favvoläkare jobbade.. O jag ska nu ge faan i att äta Levaxinet! O hoppas på att magen blir bättre.. Nya prover om två veckor, igen!
 
Svängde in till gammelmormorn en sväng innan Mvc,  blev bjudna på lite fika och hann säga hej iaf! 
 
Idag ska det försökas tvättas lite mer,o eventuellt om jag orkar o det hinns kanske börja fixa iordning nere.. :-/
 
Har förövrigt äntligen fått ut ett bord på ballen nu,  så vi kan sitta ute o äta! :) Ska försöka fixa iordning lite mysigt där också.. Men skulle ju uppskatta om det slutade att regna o torka upp lite! 
 
 
 
Vill ha flera dagar, likt gårdagen!! Sommar, sol och underbart sällskap! ♡

Era tankar..

Dina tankar:

Vem är jag:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

Min Blogg:

Det här vill jag säja.. :):

Trackback
RSS 2.0