♡ Sportlovs Torsdag

Imorgon hade jag en tanke,om att vi skulle åka upp till stugan. För o spendera helgen där. Jag börjar släppa den.. Tyvärr!

Igår morse vaknade Edwin på ett strålande humör, snorig men ingen feber iaf. Lowa var också mycket piggare.
Min mamma o mormor kom o hälsade på, för att fika lite o för att mormor skulle få se huset! 
Det var trevligt! :) 
Men när dom for,så var Lowa helt färdig. Feber igen, o öronvärk. Hon gick t.om och la sig,för o sova en stund. Efter lite vila,packade jag in kidsen i bilen o for till Gällö och handlade lite. Bunkrade upp med mera glass,halstabletter o snorpapper..

Gregoriemarknaden börjar idag också! O jag hoppas verkligen vi tar oss dit.. Blir inte ungarna piggare,så åker jag fasen in själv en sväng på lördag!:) 

Jag och Lowa bakade mandelkubb i tisdags, måste vara något utav det godaste som finns! Med ett glas mjölk till.. Mumma! Tyvärr hade vi ju så jäkla lite hjorthornsalt,så de räckte bara till en sats. O då blev det ju inte så mycket! Får baka mer en annan dag,o fylla frysen!;) 

Idag blir det nog också en liggapåsoffan/klättrapåväggarna dag misstänker jag! För att försöka va piggelin,och friska imorn iaf.. :)
Jag skulle dock behöva åka in till stan,och lämna ett urinprov.. Kändes bara så jäkla blä,orkar liksom inte! O jag är lite osäker på hur nödvändigt det egentligen är..

Lowa o Jesper var ju in till stan en sväng i tisdags, o lämna/hämtade nå grejer.. Köpte även en ny ljusramp,som idag ska sättas upp över diskbänken.. Yeey! Jag avskyr verkligen att inte se något.. Alltså när det är halvskumt..


Näe,känns som det börjar bli dags o försöka få i Lowa,och mig själv lite frukost nu.. Edwin han hade ju ätit redan innan Lowa vaknat han!;) Tror minsann det får bli grahamsgröt idag,o kokta ägg! Gott det!:) 


Fyndade förövrigt en ny skrivbordslampa till Lowa förra veckan. Det ni! Alltså,på riktigt..den billigaste lampjäveln jag hittade kostade 499:- på riktigt? Jag vägrade! Trots att vi hade presentkort..Den jag hade hittat som vi faktiskt ville ha,kostade på riktigt 999:- meeen,aldrig! Hur som helst så sprang jag av en slump in på ljusexperten nere på stan.. O vad fanns där, på asbra erbjudande!? Om inte lampan vi ville ha.. Nedsatt till 349riksdaler.. Plötsligt händer det liksom! O den fick följa med hem..:) Lowa blev glad, och föräldrarna slapp bli ruinerade(behövde inte använda hela presentkortet)! Win-win liksom!








Eftersom jag fortfarande är så förbaskat oteknisk,så jag kan jag tyvärr bara bjuda på bilder som redan finns på paddan! Gamla alltså.. O den lille bebisen på dessa foton,vart tusan har han tagit vägen!?

Era tankar..

Dina tankar:

Vem är jag:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

Min Blogg:

Det här vill jag säja.. :):

Trackback
RSS 2.0