♡ God marinad/saltlag till Tjälaknul
4 dl kallt vatten
1 dl soya
1 dl salt
3-4 vitlöksklyftor
Mycket svartpeppar
O om man vill kan man slå i en skvätt honung oxå!;)
Rör ihop,o stoppa i steken direkt ifrån ugnen.. o låt den ligga i hela dagen,i kylskåpet.. Glöm inte att vända på steken om den inte är helt täckt! ;-)
Så jääkla gott blir det! :)
Era tankar..
Postat av: Sofia
Oooh nu blev jag ju inge sugen på mer mat!
Måste rota lite i frysen och se vad jag kan göra tjälaknöl på!
Ska även testa din inläggning. Lät riktigt gott
Hoppas ni får en kanonhelg och att fogarna ger med sig lite oxå :)
Svar:
Joanna
Postat av: Ida
Alltså, jag anser mig rätt så matlagningsintresserad och lagar mycket mat. Varför i jösse namn har jag aldrig gjort tjälaknul?
Svar:
Joanna
Trackback