♡ Jourtandläkaren, 1 årskalas o massa mera..

Ja jisses, vilken helg! 
I fredags så skulle ju vi på Djungelhuset tillsammans med Alex och barna.. Hade dock fått sms ifrån Alex på natten, o stackarn var jätteförkyld.. :( Så jag tänkte oxå skippa att åka. Men jag hade ju lovat Lowa.. Så vi for iaf,  o hon hade med en kompis! Var sjukt mycket folk,  dock så tyckte både Edwin och Lowa att det var riktigt roligt! ♡ Massa bus o lek,mina fogar gillade det inte riktigt.. Men det var så värt det ändå, då ungarna verkligen tyckte det var roligt!:) Jag var dock heelt färdig, när vi kom hem..
 
Natten till lördagen, så vaknade jag med en sån jävla tandvärk.. Jag vet ju att jag har hål,men tänkte ju skjuta på det problemet till efter sommaren.. Då jag kan få lugnande ev. narkos! :-/ Insåg dock att jag verkligen var tvungen att uppsöka en jour. Då tandvärk medför höga blodsocker, o det är ju liksom inte okej nu. O jag kan ju inte knapra massa smärtstillande nu heller! :-(
Sen var det ju tajmingen vi skulle ju på Alfons kalas i Boda! Så mamma fick följa mig till tandläkaren, o övriga familjen fick åka på kalas! Jouren höll som tur var till o Krokom i helgen, hade ju lika gärna kunnat varit i Strömsund eller Sveg!;)
 
Fick träffa en jätte gullig tandläkare, o vet ni!? Jag kunde sitta i stolen. Det är stort, riktigt stort. :)
Jag kunde ju alltså sitta i stolen och ta röntgenbilder, samt att hon kunde kolla med spegel. Alltså, det är så jävla stort!! Så jag är sjukt stolt. Fick penicillin utskrivet, och en akutremiss till specialist tandläkaren, som ska hjälpa mig. Då dom i Krokom bland annat inte använder lustgas! Så nu hoppas jag att dom ringer under dagen!
 
När vi var klara hos käftis, skjutsade mamma och Håkan upp mig till Boda, så jag fick oxå kalasa lite! O fira den älskade ett åringen! ♡♥♡ 
 
Middag på Pilgrimen, tillsammans med en hög med folk! Trevligt!:) Efter att ha lagt Edwin, for jag in till stan. Mötte upp nästan hela järngänget på Pause. För lite qualitytime,  och mys! Så jävla gött,surra och tanka energi!♡♥♡ Guld värt, är så otroligt glad över dessa flickor så det är sjukt! Kärlek, till max! 
På hemvägen, mitt inatta sprang jag även på Måns! Älskade,saknade vän! ♡
 
Vi stängde ju typ Pause, så jag var inte nedbäddad hemma förrän två på natten tror jag.. Jisses, är inte riktigt van så sena nätter jag.. Men sjukt värt det! :)
 
Igår fick vi frukost främmande av Sofia.. Trevligt! Surra massor,o for en sväng helt själva..
 
O vid två tiden, kom min mormor hit! ♡♥♡
Så jäkla mysigt, att verkligen få rå om henne.. O ha henne här!   Lowa hade beställt surströmming, till middag.. Så,så fick det bli! 
Till efterrätt gjorde vi fruktsallad!
Hann spela lite SvartePetter oxå.. innan mormor for hem vid sju!;)
 
En jätte mysig dag,  o nu vill vi ha lite värme också.. Så vi kan vara ute och mysa nästa gång! Osså hoppas vi att det inte dröjer så länge till nästa gång! ☆★☆
 
 
Fick en fin blomma, o kruka av mormor oxå! Som ska få stå på bron och va tjusig tänkte jag! ♡
 
 
Idag har vi en lugn och slapp dag.. Ligger bara och myser! Edwin är inte riktigt på humör.. Ledsen till o från,o vill bara vara väldigt nära.. ♡ O jag känner att jag är lite på samma nivå, så just idag är det himla mysigt!♥
 
 
Jisses, vad mycket svammel det blev.. jaja,  avslutar med några bilder iallafall.. ;) 
 
 
 
 
   

Era tankar..

Dina tankar:

Vem är jag:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

Min Blogg:

Det här vill jag säja.. :):

Trackback
RSS 2.0