♡ Komma ikapp

Kan man någonsin komma ikapp med tvätten, så mkt så att tvättstugan blir utan tvättberget!? Bara en liten tanke..
Känns som att vi tvättar precis jämt ju? Har fortfarande lite vinterkläder kvar som ska tvättas upp,men det prioriteras ju liksom bort för allt det vardagliga som måste tvättas! Bläää!
 
Snart dax att börja gå igenom, o tvätta upp bebiskläderna också! ♡ Om cirkus två månader är ju våran nya familjemedlem äntligen här! Känns skit länge dit, men samtidigt så väldigt nära.. Jisses!  Börjar bli lite nervös över förlossningen också. Den förra blev ju lite lätt kaotisk. Eller ja, allt gick ju bra ända tills moderkakan skulle ut då.. Då gick det ju inte alls lika bra.. o det hela slutade med en rejäl blodförlust,  akutop o jag fick inte sova tillsammans med Edwin o Jesper. Kunde inte hålla Edwin i famnen förrän efter ett dygn, o flera påsar med blod.. Näe, det var inte alls någon höjdare!
Däremot så blev jag verkligen som en ny människa efter allt blod jag fick! Jisses så pigg jag blev,kändes ju inte som man fött barn några dagar innan,när vi väl fick åka hem! ;-)
Var liksom piggare än jag seriöst varit på flera år! Så det var ju positivt! 
Något annat som var positivt med allt, var ju att Jesper verkligen fick knyta an till Edwin. På ett helt annat sätt än många andra pappor tyvärr får.. ♡
Tycker det är förbaskat trist faktiskt,  att så fort ongen är ute så är allt fokus på att mamman och barnet ska bonda.. Ligga hud mot hud osv.. o pappan ska byta blöjorna, typ.. 
Det tycker iaf Jag är trist, och fel.. Jisses, pappan är ju precis lika mycket förälder som mamman! Eller?
För oss blir/blev det väl extra mycket så.. Då vi bara gett flaska, o på så vis så matar vi ju lika ofta.. O då kan vi ju ge "närheten" på lika villkor och vis. När vi är hemma bägge två alltså!;-) 
 
Jisses, vad jag svävade iväg nu..
 
Tvättmaskinen går för fulla muggar iaf, och jag hoppas verkligen på en bättre förlossningsupplevelse den här gången!;)
 
 

Era tankar..

Dina tankar:

Vem är jag:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

Min Blogg:

Det här vill jag säja.. :):

Trackback
RSS 2.0