♡ Det här med sömnen..

På riktigt, jag har varit vaken sen strax efter 03.. Verkligen inte okej. O jag förstår inte,förstår inte varför jag vaknade då, o framförallt inte varför jag Inte ska kunna somna om? Alla andra här hemma sover ju.. Så det skulle ju liksom vara en välgärning om även jag kunde få göra det!
 
Idag ska vi bara vara hemma och poa på,tycker om att göra saker o umgås med vänner på helgerna! Men de känns förbaskat skönt att vi liksom inte ska iväg efter frukost! ;) Skulle behöva baka bullar, till nästa helg! Så de kanske kan bli gjort idag! ;) Skulle ju kunna göra det nu rent av? När jag liksom kan hålla på för mig själv, för somna känns alldeles för långt bort!
 
Jag och grabbarna fick sällskap av Tina&Alfons i onsdags.. Otroligt mysigt,och välbehövligt då det var så jävla länge sen sist! O de var så roligt o se hur glad Edwin blev när dom kom! :) Han sken verkligen upp som en sol! "Iiina... Faafoon!!! " o stod o sträckte sig fram o vinkade in dom.. "ooom, omma Faafoon!!" Kramades o var verkligen så himla glad att se dom!! ♡♡♡
 
I torsdags så var jag o smågrabbarna in till stan,för att hämta veckohandlingen, och handla lite andra nödvändigheter. Hade turen att få sällskap o hjälp med vildskinnen av Linda! ♡ Men jisses jag vad tiden går fort och vad lite man hinner med! Jag hade ju tänkt hinna förbi o hänga med Carro o Millie också! Det sket sig kan man säga.. Dock fick vi ju rå om Carro igårkväll istället, o det var mys! :) Edwin kollade på kort på Millie på Carros telefon, sitter o flinar o ser helnöjd ut.. o utbrister helt plötsligt.. " Woooow, mim cheeey.. minni!" Oss världens nöjdaste leende! Det är kärlek det! ;) ♥
 
Edwin hade sin första tandläkartid igår också.. Jorå,han vägrade gå in i rummet.. Om man säger så.. så det blev ett samtal i korridoren med Edwin på en bobbycar "Då flinar han ju,så att jag får se tänderna.." Som tandläkaren så fint sa! Envisa unge! Bra dock att tandläkaren inte ville tvinga in han! :)
Nästa gång kanske han faktiskt vill kolla i rummet iallafall! ;)
 
Nu börjar Arwid på o sprattla, så han är säkert hungrig.. Fixa mat till han o sätta bulldeg på jäsning kanske?
 
 
       
 
   

Era tankar..

Dina tankar:

Vem är jag:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

Min Blogg:

Det här vill jag säja.. :):

Trackback
RSS 2.0