♡ Vintertid

Alltså, det här med att ställa om klockan,framåt och i det här fallet då bakåt en timme.. Jag gillar det inte! Alltså visst, det är bara en timme, men det blir likförbaskat konstigt för mitt huvud! O trots att vi ju faktiskt tjänade en timme igår, så var jag ju sjukt trött och förvirrad större delen av dagen.. :-/ Å då var ju mina barn inte uppe och igång förrän närmare nio, så då är vi ju bortskämda!
 
Efter en mysig brunch med barnen, tog vi med oss en bullpåse och åkte till pappan på jobbet! Blev kvar där en liten stund, o fikade lite. O Jesper fixade däcket på vagnen, de där jävla däcket som varit en följetong! :-S
Men nu jäklar! :) Är ju alltså då, däcket till UJ vagnen, min älskade och helt klart bästa vagn! Syskonvagnen alltså, så till dem som funderar på en syskon vagn kan jag varmt rekommendera den! Otroligt lättkörd, OCH smidig! Simpel att fälla ihop,o jag tar mig in överallt med den o kan till o med åka rulltrappa med den! Den är toppen helt enkelt, och klart ett utav våra bättre köp! :)
 
Efter lite studiebesök hos pappan, packade vi iväg oss o åkte till min mormor! Var så länge sen vi var dit, så det var välbehövligt! :) Spenderade några mysiga timmar där  och hade det bra!
 
Jag fick nå ryck när vi kom hem,o tog o rev ur sängkläderna i våran säng,  städade sovrummet och dammsög av övervåningen! Skulle ha torkat av golven, och dammtorkat också.. Men Arwid tyckte att hans powernap var över, så det får eventuellt bli dagens projekt! 
I eftermiddag, har jag besök hos psykologen också, bra det.. I övrigt får vi se vad vi hittar på med idag, håller tummarna för att Lowa inte är sjuk iallafall! Hon var som en urvriden trasa igår kväll, och klagade på jätte ont i huvudet! :-/ Hon har ju dock inte kommit upp nånting inatt, så jag hoppas på det bästa! Apropå natt, så somnade Arwid strax efter 21 igår, o sov till 06 idag.. Häärligt! O som pricken över i:et så har även jag kunnat sova inatt! :)
Nu håller Arwid på att somna om, och jag funderar på om jag också ska göra det.. Eller helt sonika kliva upp! Har ju sängkläder i tvättmaskinen, som skulle behöva hängas.. Samt massor av tvätt som behöver tvättas! :-S
Det vore ju skönt att iallafall ha påbörjat det,innan solskens Tornadon vaknar! ;) O andra sidan är det ju sjukt skönt att ligga o dra sig tillsammans med minin!
Dagens i-lands bekymmer..
 
 
 
Min minsta skatt!!  ♡♥♡

Era tankar..
Postat av: Robex Lundgren

söt

2014-10-29 @ 08:51:02
URL: http://ghgumman.blogg.se/

Dina tankar:

Vem är jag:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

Min Blogg:

Det här vill jag säja.. :):

Trackback
RSS 2.0