♡ Fredag..


 
Äntligen Fredag... Inte för att den här veckan har varit nån skillnad mot helg direkt. Men ändå!
Jag startade dessutom fredagen med ett toppen bs.. 5,3 när man börjar dagen med ett sånt värde så känns det lite som att ingenting kan bli fel! =)
Mitt blodsocker har ju annars varit lite småhoppigt, den senaste veckan.. Pga den här jäklarns ryggen! :-/
Fasen, vad den ställer till alltså. På alla möjliga sätt och vis..
 
Laserbehandlingen tror jag dock har gett väldigt bra resultat.. Sjukt vad mycket rörligare jag är nu, än för en vecka sen!! =) Så det gillar vi! Smärtan är också betydligt bättre.. Domningarna o krypningarna i benet, är ju ingen höjdare.. O det känns mindre roligt.. Får se vad tusan som händer..
Känner att jag börjar bli förbaskat bitter på n här ryggen nu.. Efter en vecka! Haha, mitt tålamod är lite sådär! :-P
Mest bitter är jag nog över att jag inte kan klara mig själv. O jag kan inte lyfta upp o trösta mina barn, när dom är ledsna.. Eller gå runt o vyssja Arwid! Gaaah.
 
Igår fick jag lite andrum. O jag körde bil, för första gången sen förra torsdagen.. ;-) Var på middagsdejt, med en älskad gammal vän. Himla trevligt, o härligt.. På alla sätt o vis! Mindre härligt när jag kom hem dock, o hade suttit alldeles för länge.. Bläää! Men, nu var det liksom så att igår var enda möjligheten o träffas på typ ett halvår.. Så då blev det så! ♡
 
O i tisdags, fick vi finfrämmande av Lena, och Seven! Trevligt som attans! O grabbarna var helnöjda med leksällskap! :) Tycker det är förbaskat kul, med vänner som man haft i stort sett hela livet. O fortfarande har kvar. Man kanske hörs alldeles för sällan, och ses ännu mera sällan. Men det gör liksom ingenting. För när man ses, eller hörs. Så vet man ändå, att ingenting är konstigt. Stelt eller märkligt. Man känner liksom varann utan och innan. O man pratar, o umgås precis som vanligt! Precis som att det var igår man sågs senast! ♡
Det gott folk, är en rikedom! O jag är så tacksam över mina vänner.
Alla mina vänner, givetvis! ♡
 
Igår skulle Jesper till optikern också.. Jisses så hans syn förändrats.. Inte konstigt stackarn, får ont i huvudet i tid och otid. Så det blev nya briller, både vanliga och solglajjer!
När vi ändå var där, så tyckte han att det var lika bra jag också köpte nya briller. Mina är rätt slitna, om man säger så.. Hrmm.. Jag tyckte att jag klarar mig med dom ett tag till.. Men, han är rätt tjurig o bestämd min älskade sambo, så innan det var klart. Så var både vanliga o solglajjer beställda även till mig!
O jag skulle ju ljuga, om jag påstod nåt annat än att jag är riktigt jäkla glad! =) O på riktigt, solglajjer! Som jag saknat att kunna använda solglasögon!!
När man kör bil, eller när man är ute i solen med barnen osv.. För ser man så klent som jag gör, så kan man liksom inte se något utan glasögonen.. Så nu jäklara, ska jag minsann glida i mina Pilotisar varenda gång solen kikar fram!! =)
 
Liten solstråle igår! ♡
 
Hade en riktigt mysig förmiddag i stan, med optikerbesök o lunch. Det är ju rätt enerverande att gå hemma bägge två, men vi har ju som rätt kul också! ♡
 
I onsdags kom min mamma hit, när hon jobbat klart.. Så att Jesper skulle kunna fara o fixa lite på garaget. Nöjda o glada barn! =) O en nöjd sambo, som fick andas lite! ;) O en nöjd morsa också..
Mormorn passade nämligen på att torka golvena, o skura toaletten.. :)
Tycker ju egentligen att det är skitjobbigt, när hon ska hålla på o greja med sånt. Men när man inte är i skick, o ens hosta så är det ju likförbaskat väldigt värdefullt! ♡
 
Till veckan, så får jag börja försöka lyfta lite försiktigt, och lätt.. O som jag ser framemot det!! Även om jag måste vara sjukt försiktigt, så skulle de kännas så bra att kunna gå med Arwid i famnen. ♡
Så jag håller tummarna, att det kommer gå bra också.. Annars vette tusan vad vi gör?
Bryter ihop?
 
 
Dessa små grabbar alltså, det är så himla roligt att få spendera dagarna tillsammans med dom. O få se dom leka,o busa tillsammans. Dom kommer bli världens bästa kompisar.
Inget snack om saken.
O Edwin är verkligen världens bästa storebror. Vilket kanske inte är så konstigt, då han fått lära sig av Världens Bästa storasyster.
Jag blir alldeles varm i hjärtat, när jag tänker på dom tre. På dom tre tillsammans. O hur fina dom är, med varandra. Alla tre! ♡
Våra fina, älskade ungar!! ♡ ♡ ♡
 
 
 

Era tankar..

Dina tankar:

Vem är jag:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

Min Blogg:

Det här vill jag säja.. :):

Trackback
RSS 2.0