♡ Mot Blåkulla!?

Är ni på väg till Blåkulla nu eller??
 
 
 
Jag hade tänkt att vi skulle blåsa in till stan, o köpa grejen till Lowas påskägg här på morron kvisten.. Men fick sms ifrån morfarn vid nio, och då var han på väg hit, till oss! Så då var det ju bara o stanna kvar hemma då! ;-)
Grabbarna sken som solar, o det var riktigt trevligt att ha morfarn här en stund! ♡
Ungarna fick varsina påskägg! :) O jag blir så jäkla glad, att morfarn har greppat det där med att vi inte vill att barnen ska ha massa godis i sina ägg! =) Tumme upp på det!
Edwin fick smoothies o en tröja, o Arwid fick smoothies o strumpor! :) O i Lowas låg den några godisar, trosor och en trisslott! =) Perfekt ju!
Skulle kunna skriva mig alldeles svettig, om godis och småbarn känner jag nu.. Haha! Men alla gör ju som man vill! ;) Men här äter inte dom små godis.. ♡
 
Mormorn hade också lyssnat på det, förstås.. Inge godis där heller! :)
Edwin fick sig en bilmatta och ett påskägg med en tröja, Arwid ett par tofflor i sitt ägg. O Lowa fick både en stor fin matta till sitt rum, och ett påskägg med strumpor, örhängen och popcorn! =)
 
Mamma, hade även med sig min mormor hit! Så himla mysigt att hon också följde med.. O Edwin framförallt busade massor med henne! ♡ Han blev så glad när dom äntligen kom, efter att ha tjatat från två... Haha!
Mormor var snäll o åt min mat! ;) Visade sig ju att jag inte hade några soltorkade tomater hemma, när jag skulle göra köttfärslimpan.. Så jag improviserade med en pesto, som jag hittade i kylen! O man skulle kunna säga, att de blev ett jäkla drag i den! Haha.. Gott i alla fall! ;) O blomkålsmoset blev faktiskt riktigt bra! Så det blir det garanterat oftare! =)
 
Vi har i alla fall bestämt oss för att skippa fjälls i helgen i alla fall. Känns så jävla trist! Då vi verkligen längtat efter en påsk där uppe. Njuta i en snögrop, åka pulka o skidor med barnen. Busa, grilla korv o göra kolbullar o ha trevligt på afterski!
 Men med stugan full med folk, som vi inte ens känner. O som främsta plan för påsken är att dricka sprit, så känns det inte alls nå roligt! :-/ O jag är rädd att Lowa kommer bli så himla besviken.. Men vi kanske gör en dagstur, så hon kan få åka lite slalom nån dag i alla fall!
 
Imorgon ska vi påskmysa tillsammans med Olovsson/Persson och det kommer bli supermysigt! Så det ser vi verkligen fram emot!! ♡ ♡ ♡
Får se om vi kanske övernattar i Orrviken också!
 
Jag ska ge mig på att ordna efterrätten redan ikväll, o håller tummarna att det blir toppen!
Sillröra ska jag också göra! Mumma!
 
Näe, nu tror jag vi ska bege oss ut o plocka lite ris och pynta!
Nån sorts påsk ska vi väl kunna få till här hemma ändå!?
 
By, the way.. Gissa vem som gick o la sig med ett bs på 5,5 igår! Jepp, trots en katastrof start på dagen, så fick jag ordning på eländet! O låg finfint från lunchen o framåt! =)
 
 
 
 

Era tankar..

Dina tankar:

Vem är jag:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

Min Blogg:

Det här vill jag säja.. :):

Trackback
RSS 2.0