♡ Renovera badrum..

I framtiden, förhoppningsvis om inte allt för många år. Så ska vi renovera vårat badrum, här uppe! Där är liksom ingenting gjort, sedan huset byggdes. I början på 80-talet.. Röda golv, o hemska väggar! Jajjemän, men det funkar ju! O att renovera ett badrum, kostar ju som bekant massor av slantar..
På nedervåningen är både toaletten och duschen/bastu utrymmet nytt o fräscht! Det gillar vi! =)
Men här uppe som sagt..
Ibland drömmer jag mig bort, o kikar på hur jag skulle vilja ha vårat badrum.. Om vi ska ha badkar, eller dusch tex.. Just nu är det badkar, och det är ju toppen med småbarn! Badkaret används ju dock aldrig, då Edwin älskar att duscha.. O Arwid badar i badbalja! Eller i diskhon! ;)
Men ändå, o ha ett badkar, dom där gångerna vartannat år som man vill bada är ju inte så dumt! =)
 
Badrum och kök, måste ju vara det roligaste när det kommer till att renovera va? Jo, vårat kök skulle också behöva fixas till! Ljusas upp liksom! ;)
Ett härligt badrum, och ett fint kök är liksom det bästa med hus tycker jag! Så en vacker dag, ska vi också ha ett fint badrum som vi trivs i! Nere är det som sagt toppen! Men hur ofta går man ner, för att gå på toa då? Näe, det händer ju dom få gånger man ändå är nere, och råkar bli kissnödig!
 
När vi renoverar badrummet, är några saker i alla fall klara, och det är att det ska vara hel kaklat! Och att vi ska ha vägghängd toalett! Sådetså.. Om det blir badkar,eller ej.. Det får vi se! Har ju gott om tid på oss, o planera o bestämma! ;)
 
Tills dessa att det är dags, får jag fortsätta drömma mig bort.. O planera lite i huvudet.. Är alltid lika roligt, att surfa runt och inspireras på olika sidor..
 
Detta hittar ni HÄR!
 
         
 
    
 
 
 

Era tankar..

Dina tankar:

Vem är jag:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

Min Blogg:

Det här vill jag säja.. :):

Trackback
RSS 2.0