♡ Solsken!

Jajjemän, här skiner solen idag! ♡  O det är riktigt skönt ut, solstrålarna gör verkligen sitt! Framförallt med humöret..
Igår gick luften ur mig lite, eller ja.. Ganska mycket. Jag ville bara grina. Inte av någon anledning. Men jag var liksom bara såå förbaskat trött. Fysiskt och psykiskt.
Usch. Jag gillar det inte alls.
Jag blir så sur, och grinig. O jag vill ingenting.
Men iallafall, efter en något försenad frukost.. ( Jesper var tvungen att sticka iväg till garaget en sväng, mitt i frukost stöket. Trasig lastbil. Det är roligt med egenföretagande. Jajjemän! Äh, det var väl inte hela världen.. Det gick ju bra, o framförallt med han som körde. O det är ju huvudsaken! =) ) Så bestämde vi att vi skulle åka och hälsa på Morfarn och Karin. Sagt o gjort, så mitt i dagen nångång var vi väl på väg.. Jag somnade i bilen, på vägen dit! Ajjemän!
 Lowa kom på strax innan vi skulle åka, att hon ville nog sova över.. O det var lugnt för dom, så hon blev kvar där när vi for hemåt igen! Jenna skulle ju också sova där, så det gjorde ju Lowa överlycklig! =) Toppen med en bonuskusin i samma ålder! ♡
 
Alla ♡-nsdag mys när grabbarna somnat, var våran plan! Det gick sådär.. Klockan åtta, sov även pappan i den här familjen. Aja, så kan det gå! Trötta föräldrar efter en alldeles för lång fredagskväll! Trevligt var det dock! =) Men fredagar är jobbiga alltså..
 
 
Vad ska vi hitta på med idag då?
Jesper for till stan för ett tag sen.. Ska hämta ny backspegel till lastbilen, och hämta upp Lowa. Är rädd att han har en hel del skruvning som bör göras idag, om det ska gå att köra till veckan. Det är roligt med egenföretagande.
 
Vi får väl försöka roa oss här på hemmaplan, städa och tvätta behövs ju alltid göras.. Men ta oss ut i finvädret en stund, vore ju nice! Trist att all snön smält ihop o man inte kan åka varken skidor, eller snowracer! =( Det känns som vår, när man går ut.. Men snart blir det väl full vargavinter, igen! Så vi ska inte hoppas på för mycket! ;)
 
Näe, ska ta o skriva lite adresser, på en hel hög med kuvert jag.. Så vi kan skicka iväg lite post! Gäller o passa på, medans den här minsta Tornadon här hemma faktiskt sover!
 
Ordbajseri deluxe, blev det här..
Hade egentligen en himla massa jag tänkte försöka sätta ord på. Det gick ju sådär!
 
Vad har ni haft för er i helgen!?
 
 
 
 
 
 

Era tankar..

Dina tankar:

Vem är jag:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

Min Blogg:

Det här vill jag säja.. :):

Trackback
RSS 2.0