♡ Syskonfoto som Canvastavla

 
Jag skulle vilja ha en stooor Canvastavla, med en förstoring  våra älskade ungar! =) Just förtillfället, så finns det ju dessvärre inge fina kort på dom alla tre här hemma.. Men jag ska ta och ringa Nathalie, som tog gravid och nyfödd fotona och boka in en tid för syskonfotografering! Det måste ju liksom bli gjort! Och sen ska jag banne mig beställa en förstoring som Canvastavla.. Har suttit o kikat runt, vart o hur man kan beställa såna. O har hittat den HÄR sidan.. Tycker den verkar bra, så därifrån ska jag nog beställa! =)
 
Har inte en endaste Canvastavla hemma, men jag tycker det är så otroligt fint!! :) Är lite osäker, på vart tusan vi ska sätta en stor tavla dock.. Men den kanske kan hänga ovanför trappen våran.. Det borde ju kunna bli bra! Tror jag i alla fall! =)
Hur har ni era förstoringar?
Är det någon som har gjort dom som Canvas? Vad tycker ni?
Är ni nöjda, eller kanske missnöjda? O hur stora har ni isånafall gjort dom?
Dela gärna med er av era tankar, och åsikter om det!
 
Bjussar på en härlig bild, på en fin himmel som jag och Edwin kikade på häromdagen! Han var heelt fascinerad!! =) Stod och pekade, och bara WOOOW!! ;) ♡
 
Skulle ju vara läckert att ha en naturbild som canvastavla också kanske?
 
 
 
 
 

Era tankar..
Postat av: mamma

Vi har ju flera canvas,har du inte tänkt på det? en på dig å Emma när ni var små💝 å så den på oss i Thailand,blir ju så häftigt..

Svar: Jaa, det har ni ju för sjutton! Vart har ni köpt era? 😃
Joanna

2015-02-16 @ 20:22:07

Dina tankar:

Vem är jag:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

Min Blogg:

Det här vill jag säja.. :):

Trackback
RSS 2.0