♡ Det här med att planera..

Jag gillar att planera saker och ting. En veckoplanering är alltid bra.. Spontanitet är härligt! Absolut.. Men i slutändan föredrar nog i alla fall jag planering. På gott och ont, för jag har nämligen väldigt svårt för när planeringen skiter sig.. Absolut inte alltid.. Men oftast faktiskt.. Mamma skulle nog påstå, att det har med någon diagnos att göra! ;)
 
Igår tänkte jag att vi skulle på den där träffen här på byn.. Men så blev det inställt, o sen skulle dom köra i alla fall.. Men då hade ju Joel hunnit höra av sig, och ville komma o hälsa på.. Så jag hoppade över hänget med byborna, o vi fick hänga med en gammal vän istället! =) Inte alls så tokigt.. =)
 
Idag på förmiddagen, skulle det vara mammaträff hemma hos Camilla.. Men det blev också inställt! ;) Såå typiskt, då jag verkligen sett framemot det! Men,men.. Nytt försök på måndag! :)
 
I eftermiddag har jag ju tid hos psykologen också, var osäkert först om pappan skulle hinna hem, så att jag skulle kunna ta mig iväg.. Men han har löst det! :) Så det är ju kanon, då det är alldeles för länge sen jag var dit sist.. :-/
 
Efter psykologbesöket, ska jag springa in på Stadium och hoppas på att Mina skor finns kvar, för då ska dom få följa med mig hem! Wooop,wooop!! :)
O sen ska jag fika/äta middag med mina Järnladies! Huuur underbart ska inte det bli då? Det behövs verkligen. Få tanka lite energi ifrån dom liksom!!  ♡ ♡ ♡
 
Sen ska handlingen på Maxi hämtas innan hemgång också.. Onlineshopping alltså, det är för jävla nice.. Igår när jag satt och la in beställningen så var jag duktig och faktiskt skrev upp Matsedeln för kommande vecka också! :) O tänkte att, varför inte dela med mig?
Såå, Håll i hatten! Det här är vad vi ska äta kommande vecka! ;)
 
Fredag; Pulled Pork, och ugnsrostade rotsaker
Lördag; Hemmagjorda burgare,och klyft potatis
Söndag; Kycklingfilè o Ris
Måndag; Lasagnette
Tisdag; Pannkakor
Onsdag; Blodpudding, Bacon och lingonsylt
Torsdag; Biff och Potatis
 
 
Jag har förövrigt en ny last, eller ja, nästan ett beroende..Fröknäcke!! Holy Shit, jag kan äta det dygnet runt, och hur mycket som helst.. typ! Kanske inte skit bra för magen..höhöhö! Men otroligt gott, o sjukt lättsamt att göra!
 
Här får ni recept, på det fröknäcke jag oftast gör! :)
Rör ihop följande:
 
2 dl Majsmjöl
1/2 dl olivolja, ekologisk kallpressad
1/2 dl linfrön
1/2 dl pumpakärnor
1 dl solroskärnor , oftast tar jag dock lite mindre och fyller upp med sesamfrön
2 dl kokat vatten
- flingsalt och valfria fröer uppepå! :)
 
150 grader i 45 minuter, mitt i ugnen! Muuums!! =)
 
 
Grabbarna o katta lekte tillsammans i babygymmet igår.. Helt sjukt vilken snäll katt vi har!  ♡
 
 
 
O Edwin prövade lite vinterkläder.. ;)
Såå jäkla nöjd!!
 
 
 

Era tankar..

Dina tankar:

Vem är jag:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

Min Blogg:

Det här vill jag säja.. :):

Trackback
RSS 2.0